Snajper_Tango4 Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Mogę mieć większą ilość Copper Shimm'ów (ale takich noname) - uniwersalnych dla Durona i Athlona - mam coś takiego w domu i całkiem ładnie się sprawdza - bardzo dobre wykonanie Czy byli by chętni na coś takiego??? cena 15-16 zł + koszt wysyłki Jeśli się uzbiera większa ilość chętnych to zacznę wysyłkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Z wysylka to wyjdzie taniej kupic na byle gieldzie komputerowej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuby Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Pierwszy chetny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 ja uzywam copper shima i jest bardzo przydatny, dzieki temu kawalkowi miedzi przynajmniej rdzen proca sie nie ukruszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 ja bardzo chetnie. moja propozycja przesylki jest taka: wysylam ci "priorytetem" w kopercie - druga koperte i kase 15zl. druga koperta jest oczywista ze znaczkami i tez priorytet. powiedzmy ze ja ci zaufam - wysylam tobie kase ty mi coopera. jesli przystalbys na taka propozycje - to pls dalszy kontakt na "pw". ps. ponownie bede na forum dopiero pojutrze tak wiec ak by co - cierpliwosci. pozdrawiam Update: w ten sposob zmieszcze sie luzikiem w 20zeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 chetnie ale wolalbym odebrac osobiscie. co ty na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 ja bardzo chetnie. moja propozycja przesylki jest taka: wysylam ci "priorytetem" w kopercie - druga koperte i kase 15zl. druga koperta jest oczywista ze znaczkami i tez priorytet. powiedzmy ze ja ci zaufam - wysylam tobie kase ty mi coopera. jesli przystalbys na taka propozycje - to pls dalszy kontakt na "pw". ps. ponownie bede na forum dopiero pojutrze tak wiec ak by co - cierpliwosci. pozdrawiam Update: w ten sposob zmieszcze sie luzikiem w 20zeta OK Odpowiada mi taki sposób Jak ktoś by jeszcze tak chciał to nie ma sprawy W takiej formie to Copper'a jestem w stanie wysłać nawet jutro Jeśli jednak mają iść za zaliczeniem to muszę uzbierać więcej osób Tak więc jeśli ktoś chce szybko tego Copper Shimm'a to stosuje sposób emge'a tzn. Wysyłasz do mnie list - w środku jest zaadresowana koperta ze znaczkiem (najlepiej priorytet) i kasa a za dwa dni dostajesz coppera Drugi sposób to czekać aż uzbiera się więcej osób wtedy zacznę wysyłkę za zaliczeniem Jak bedzie dużo chętnych to cena może się obniżyć do 14 zł. Polecam zamówienia hurtowe wtedy mniej zapłacicie za przesyłkę Z wysylka to wyjdzie taniej kupic na byle gieldzie komputerowejNie każdy ma giełdę w pobliżu, a z tego co wiem to w sklepach internetowych wychodzi ok. 10 zeta drożej chetnie ale wolalbym odebrac osobiscie. co ty na to? Nie ma sprawy - osoby mieszkające w Katowicach albo w okolicach mogą Coppery odebrać osobiści (po wcześniejszym ustaleniu miejsca spotkania oczywiście :wink: ) Pozdroofka for @LL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 CS jest dobry dopuki proc jest caly. Jak moj Durek wrocil z "akcji" caly zmasakrowany to mu Shim juz nic nie pomogl, nawet z zalozonym shimem na radiatorze zostal kawalek rdzenia :?. A i tak dziala, kawal z niego skur... :lol: Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 ja bardzo chetnie. moja propozycja przesylki jest taka: wysylam ci "priorytetem" w kopercie - druga koperte i kase 15zl. druga koperta jest oczywista ze znaczkami i tez priorytet. powiedzmy ze ja ci zaufam - wysylam tobie kase ty mi coopera. jesli przystalbys na taka propozycje - to pls dalszy kontakt na "pw". ps. ponownie bede na forum dopiero pojutrze tak wiec ak by co - cierpliwosci. pozdrawiam Update: w ten sposob zmieszcze sie luzikiem w 20zeta eee musze przyznac ze ostatnio zmiekla mi rura :? a przede wszystkim po tym co zobaczylem w lokalnym przydroznym sklepie :!: patrze sobie na lade a pod szklem leza sobie wlasnie copper'ki. to ja mowie ze chce pomacac takowego i co to takiego zobaczyc. okazuje sie ze to jakis szajs metal pokolorowany tylko na miedziowo i w dodatku z jakimis takimi wywinietymi bokami. malo tego sprzedawca szedl w zaparte ze on to jako miedziane kupil i mial tego cale spore pudelko. to ja mu mowie wez pan cos ostrego i porysowac to trzeba. pod rysa az sie zasrebrzylo (wrazenie oddajace tylko kolor tego szajsu). facetowi az szczeka opadla - ale sie nie przyznal ze to dziadostwo tylko zaczal dopatrywac sie jakiejs filozofi ze to jest pokryte miedzia powierzchnieowo i tu cytuje: "BO PRZECIEZ CIEPLO ROZCHODZI SIE PO POWIERZCHNI!!!!!!!" no rece az mi opadly lokciami do ziemi. Snajper_Tango4>> sorry ale po tym doswiadczeniu nie chcialbym kota w worku kupowac. najlepiej jakbys zapodal jakies foto tego shima. albo dokladnie go opisal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Hmmm.... Poświęciłem jednego Shimma... porysowałem go, gryzłem :lol: , nawet na pół przeciąłem - wszystko miedź - zdjęcia nie zamieszczę bo wygląda identycznie jak ten z 4max'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 coz - chyba nie mam powodu by ci niewierzyc. dzis juz nie zdaze ale jutro wysylam wszystko jak pisalem i bede czekal na efekt. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Heh a u mnie w gdansku sa cs dla thunderka po 17 a xp 19 zeta :))) Orginalne TT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Heh a u mnie w gdansku sa cs dla thunderka po 17 a xp 19 zeta :))) Orginalne TT. Ale nie kazdy mieszka w Gdańsku, Katowicach, Warszawie itp. a po co ma przepłacać w 4max albo DiscoTech ??? A co do Oryginalności to nie ma znaczenia wazne żeby pasowało i było z miedzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 A co do Oryginalności to nie ma znaczenia wazne żeby pasowało i było z miedzi To akurat nie jest najwazniejsze w Shimie. Sprzedaja tez anodyzowane ALU Shimmy, kolorowe nawet. Tyle co on ciepla odprowadza, to nie wazny material, grubosc i wyciecia sa wazne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 A co do Oryginalności to nie ma znaczenia wazne żeby pasowało i było z miedzi To akurat nie jest najwazniejsze w Shimie. Sprzedaja tez anodyzowane ALU Shimmy, kolorowe nawet. Tyle co on ciepla odprowadza, to nie wazny material, grubosc i wyciecia sa wazne. Też tak twierdzę ale niektórzy tutaj chca mieć koniecznie miedziane no to im piszę że są miedziane - jakby chcieli ze złota też bym załatwił ze złota :lol: :lol: :lol: ze stali, z gipsu, z kartonu - jakie chcecie - do wyboru do koloru :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...