ziper87 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Widm mam problem z zainstalowaniem Windowsa Millenium. Mianowcie wkaladam dyskietke wybieram z obsluga cd rom i pisuje x:/setup.exe i w tym momencie zaczyna sie problem. Pojawia sie czarny ekran plyta kreci sie przez jakies pol minuty i staje. Na drugim komputrzerze nie mam problremow z zainstalowaniem. Probowalem juz chyba wszytkich konfiguracji w biosie i nic... czy ma to cos wspolnego z plyta glowna?? prosze o pomoc bo juz nie wiem co to moze byc :cry: moja plyta glowna to asus p4p800s se. Win 98 2000 XP instaluja sie bez problemu a millenium ma opory. Gdy probuje na drugim kompie wszystko gra. Z gory dziekuje za podpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 setupcor.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziper87 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Dzieki za odpowiedz! i pomyslec ze to takie proste a ja sie glowilem i glowilem ... az wstyd przyznac sie do niewiedzy :oops: sgj jeszcze raz dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...