Ignac Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Hej, Mam kartę Gainward PP! Ultra/1960 PCX XP GS (na GF6600GT). Wyjścia tej karty to dwia gniazda digital video i jedno gniazdo, do którego wpinam przejściówkę rozdzielającą sygnał na super video in super video out i chinche. Próbowałem podpiąć kompa przez przejściówkę super video ale niestety nic z tego :( Czy coś jeszcze trzeba skonfigurować? W telewizorze oprócz wejścia super video mam standardowe chinche. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnyrycerz Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Jedyne co mi się nasuwa czy aby w opcjach sterowników wymusiłeś działanie tv? W zakładce nview ustawiasz "klon" i powinno być git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Przeczytaj sobie ten artykuł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Dzięki! Chwilowo nie mogę sprawdzić czy Wasze rady zadziałają, bo mi się dźwięk schrzanił (podobno to częsta przypadłość na ASUS A8N SLi Dlx) i karta siedzi już drugi tydzień w serwisie... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...