MARIOSKARPA Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Tak dla relaksu :) bo same mody kompów, i to ostatnio dośc kiepskie :P Udało mi sie takie coś zmajstrować :) 3,5h robienia :) Potrzebne rzeczy : -1 chleb jasny, jakaś weka itp. -pół chleba ciemnego -jakies kijki na maszty -seler na żagle -troche jakiegoś sznurka -cukier na karmel -wykałaczki :) Wiadoma sprawa -> chleb podczas budowy :) statek finish (sorki za jakość fotek, to skany ze zwykłego aparatu) pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 heh fajny modzik:) aczkolwiek u mnie dlugo by nie ostal na polce ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 to była dekoracja na konkurs kucharzy, odziwo zachowała sie po konkursie, i aktualnie wytrzymała juz tydzień w szkole :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 mam cie, zjem cie mój modziku:D ale fajny pomysł:) i bez katod i wentylków:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Tak dla relaksu :) bo same mody kompów, i to ostatnio dośc kiepskie :P Udało mi sie takie coś zmajstrować :) 3,5h robienia :) Potrzebne rzeczy : -1 chleb jasny, jakaś weka itp. -pół chleba ciemnego -jakies kijki na maszty -seler na żagle -troche jakiegoś sznurka -cukier na karmel -wykałaczki :) Wiadoma sprawa -> chleb podczas budowy :) statek finish (sorki za jakość fotek, to skany ze zwykłego aparatu) pozdrawiam :) 1332339[/snapback] Wepchaj tą pajde do butelki po gorzale i zawekuj, będzie kulinarny modzik :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Dobre :lol: (tj mam nadzieje, ze dobre - nie probowalem :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 A jak się sprawuje na wodzie ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 A da sie tam jakis wiatrak wcisnąć :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperek Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 samczny modzik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 niezle ! chyba takiego moda jeszcze nie bylo ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 A da sie tam jakis wiatrak wcisnąć :lol: 1333924[/snapback] moze i by sie zmieścił :) ino ciężko z zasilaniem :D bo to stara łajba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 (edytowane) A mama nie uczyła co by się nie bawić jedzeniem ?? :wink: Coś innego wreszcie w tych smutnych czasach rządów katod i wentli oraz tego całego jarmarku :D Edytowane 18 Marca 2005 przez Madness Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 a co to ma wspólnego z kompami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 wsume eniewiele :] ale moze to zainspiruje kogoś do zrobienia czegoś podobnego, jakiś okret z kompa itp :] pozatym czegoś takiego jeszcze na tym forum nie było :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...