Skocz do zawartości
Scztszaua

Tagan 380-u1 = Tagan 380-u01 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Przymierzam się do kupna tagana ale mam wątpliwości czy to zwykly błąd w sklepowym opisie czy istotna część oznaczenia serii. Czytalem gdzieś wcześniej o felernej serii Tagana którą wycofano z produkcji i oferty producenta. Nie wiem czy przypadkiem włśnie na nią się nie natknąłem. Prosze o utwierdzenie mnie w przekonaniu bądź rozwianie wątpliwości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przymierzam się do kupna tagana ale mam wątpliwości czy to zwykly błąd w sklepowym opisie czy istotna część oznaczenia serii. Czytalem gdzieś wcześniej o felernej serii Tagana którą wycofano z produkcji i oferty producenta. Nie wiem czy przypadkiem włśnie na nią się nie natknąłem. Prosze o utwierdzenie mnie w przekonaniu bądź rozwianie wątpliwości.

1333356[/snapback]

hehe - po prostu lenistwo. Prawidłowa nazwa tego zasilacza to Tagan TG-380U01

Występuje on w dwóch wersjach (starej v1, bez PCI oraz w nowej v.2)

http://zenfist.pl/product_info.php/cPath/3...0-U01%20v2.html

Zasilacz jest niczego sobie. Ta lewa partia to było nic innego na, jak wypchanie przez kilka sklepów zasilaczy po naprawach :mur: I jak widać skutecznie zaszkodziło to Taganowi. Podobna jazda jest z gdzieniegdzie z Enermaxem.

Edytowane przez ZenFist

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi