Scztszaua Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Przymierzam się do kupna tagana ale mam wątpliwości czy to zwykly błąd w sklepowym opisie czy istotna część oznaczenia serii. Czytalem gdzieś wcześniej o felernej serii Tagana którą wycofano z produkcji i oferty producenta. Nie wiem czy przypadkiem włśnie na nią się nie natknąłem. Prosze o utwierdzenie mnie w przekonaniu bądź rozwianie wątpliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 (edytowane) Przymierzam się do kupna tagana ale mam wątpliwości czy to zwykly błąd w sklepowym opisie czy istotna część oznaczenia serii. Czytalem gdzieś wcześniej o felernej serii Tagana którą wycofano z produkcji i oferty producenta. Nie wiem czy przypadkiem włśnie na nią się nie natknąłem. Prosze o utwierdzenie mnie w przekonaniu bądź rozwianie wątpliwości. 1333356[/snapback] hehe - po prostu lenistwo. Prawidłowa nazwa tego zasilacza to Tagan TG-380U01 Występuje on w dwóch wersjach (starej v1, bez PCI oraz w nowej v.2) http://zenfist.pl/product_info.php/cPath/3...0-U01%20v2.html Zasilacz jest niczego sobie. Ta lewa partia to było nic innego na, jak wypchanie przez kilka sklepów zasilaczy po naprawach :mur: I jak widać skutecznie zaszkodziło to Taganowi. Podobna jazda jest z gdzieniegdzie z Enermaxem. Edytowane 18 Marca 2005 przez ZenFist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...