Skocz do zawartości
Neo_x

Jaki posiadasz procek?

Jaki masz procek?  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki masz procek?

• AMD Duron
      120
    • AMD Athlon (XP)
      237
    • AMD-K6- (2, 3)
      11
    • Intel Pentium
      61
    • Intel Celeron
      95
    • Intel Xeon
      2
    • Intel Pentium 3 Xeon
      2
    • Intel Itanium
      6
    • inne :)
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Prosze Panstwa......... Celeron wysuwa sie na prowadzenie........... Athlon go mocno goni...... ale Celek sie nie daje! Coz za pasjonujace widowisko ! :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

celki gora!!! :D

wiernny jestem intelowi od 6 lat

pentium 150@200 :D -> celeron 600@900

ta 150@200 jeszcze dziala!!!

czyli jednak o/c wcale nie skraca zycia procka on juz i tak umarl :cry: robi za magazyniera (dos) i nawe sie sprawdza :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarczy zsumować wszystkie głosy oddane na AMD i Intela i nie ma wątpliwości co rządzi na rynku. Jeszcze parę dni i może się duron wybije na 1 miejsce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie jestem wierny intelowi mialem duzo roznych, 286 (to chyba bylo siemens jak sie nie myle) pozniej 386DX (intel) pozniej 486 DLC (kto mi powie kto to produkowal? to sie wkladalo w podstawke od 386DX) pozniej AMD 5x86-133MHz (o/c na 150) no i pozniej tylko intel

-------------------------------------------------------------------------------------

inetele tez sie sypia, 700 po puszczeniu na 1050 przez 2 miechy sypala lekko bledami w windzie (na nominalnej czestotliwosci)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem PIII i szczerze mówiąc to nic wyskokowego. Teraz mam Athlona i to jest to co tygryski lubią najbardziej!!!! :D Napewno długo zostane przy AMD. apropos AMD rządzi! :D :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi