xmin Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 trudno mi to wytlumaczyc ale sprubuje... jak wciskalem dawniej alt+ctrl+del to wyskakiwalo okienka gdzie mozna bylo sie przelaczac miedzy okienkiem z otwartymi programamai- z otwartymi procesami i ile % pamieci/proca zra itd, obciazenie ramu itd... teraz jak to wciskam mam okienko gdzie sa otwarte aplikacje [bez procentow] i nie ma juz zadnych zakladek- tylko otwarte programy [w tym momencie mozilla firefox i tyle]- czasem mi komp muli wylaczyl bym jakis proces ale nie moge- co z tym zrobic?? tak btw do win2000 jest jakis nowszy sp niz 4?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Co do alt+ctrl+del kliknij 2x na ramke okna i juz bedziesz mial normalny manager zadan. Sp4 jest chyba najnowszy ale zawsze najnowsze laty mozesz znalezc na witrynie windows update Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 tak jak pisał nyny a nowszy windows to win 2003. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Kolejny klikną w menedzera zadan i nie wie jak naprawić? 2x klik w obramowanie i wrócą wszystkie zakładki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...