Gość Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 tak sobie popatrzylem na pulke a tam moje VooDoo2 lezy tak mnie jakos na sentyment wzielo i wyjolem ja odkuzylem i pomylalem sobie jak fajnie by bylo poapatrec na ta animacje przed rozpoczeciem gry 3dfx interactive a ze byla cala zapackana w pascie termicznej titana to do lazienki szczotka mydlo i dokladnie ja wyczyscilem i mam pytanie podczas czyszczenia urawla mi sie nozka 256 z chipa czy bedzie dzialac bez niej czy jest jakas wazna pyt 2 czy mozna wlozyc ta grafe (PCI) "w locie" mam win 2k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Co do nozki 256 nie wiem czy jest niezbedna do dzialania :lol: ale wkladac "w locie" karty do PCI nie polecam ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 lol SZATDAUN i wsadz karte , imo bez tej nogi nie zadziala , dolutuj ja albo powies voodoo na scianie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 odpalila pez tej nozki teraz ciagne stery dla w2k pod win98 konfliktuje z geforcem apower strip pokazywal taktowani chyb 250/340 czy jakos tak 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 co do podlaczania na zywca na goroco HOTPLUG to zajebista sprawa jest dyski mozna podlaczac i win 2k je znajdzie karty graficzne mi na PCI znajdywal i od razu stery instalowal i nie trza bylo restarta przydatna zecz jak na windzie dziala serwer a ja lubie sie bawic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...