Skocz do zawartości
kubasiek1

Jaką Płyte Główną?

Rekomendowane odpowiedzi

stary.. masz spis tematow to sobie znajdz - juz nie mowie ze jest przyklejony "zanim zapytasz co kupic". "CO KUPIC" to pytanie ktore zadaje sie na oslej laczce

Edytowane przez johnyboy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol, jak pojechali po gosciu, hehehe;

ja mam podobny dylemat, wiec nie bede Cie krytykowal;

co do tematow przyklejonych to nic z nich nie wynika, jest jakis tam zestaw i po krotce opis wad i zalet oraz samych parametrow plyt, ale tak naprawde nie ma niz z opini uzytkownikow;

krotko piszac nie da sie z tego spisu plyt wybrac zadnej, bo brakuje tam opini uzytkownikow, spis ten daje tylko swiadomosc jakie istnieja plyty pod AMD64, rownie dobrze moge wejsc np. na sklep.komputronik.pl;

tematy takie sa zakladane po to by Mistrzowie Magi OC bawiacy sie juz AMD64 mogli wysuplac jakies opinie na ich temat oraz posiadanych przez nich plyt glownych;

jesli jest juz gdzies jakis sensowny temat posiwecony plytom glownym pod AMD64 na s939 i AGP to grzecznie prosze o linki;

z gory dziekuje;

ps. prosze nie byc zgryzliwym, bo jak narazie wychodzi na to, ze Polacy w stosunku do siebie sa bardziej zgryzliwi niz jaki kolwiek inny narod do nas, hmm;

troche to nie na miejscu;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak to nie ma opini:

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=108692

ja mam podobny dylemat, wiec nie bede Cie krytykowal;

co do tematow przyklejonych to nic z nich nie wynika, jest jakis tam zestaw i po krotce opis wad i zalet oraz samych parametrow plyt, ale tak naprawde nie ma niz z opini uzytkownikow;

po to to pisalem zeby nie bylo takich wlasnie pytan ale nie spodziewalem sie ze trzeba do tego instrukcji obslugi...

klikasz na link do plyty ktora cie interesuje i otwiera ci sie topic w ktorym ludzie sie na jej temat wypowiadaja i uwierz ze sa tam opinie.dla mnie proste ale moze taka instrukcja sie jednak przyda - pomysle

edit: swoja droga jedyna logiczna plyta na 939 i AGP to jest wlasnie MSI K8N neo2 platinum z mojego podpisu ew. EPOX 9NDA3+

Edytowane przez johnyboy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi