kubasiek1 Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) Jaką płyte na agp wybrać do a64??a64 juz opłacony tylko wyczekiwać przesyłki a płyty nadal niemam miałem brac msi neo2 platiunium ale widze ze ma sporo wad i sam niewiem poradzcie mi coś Edytowane 20 Marca 2005 przez kubasiek1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 DFI lanparty na nF3. I zmień temat bo jest tragicznie nieprecyzyjny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Aha i to ma być na s939 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) stary.. masz spis tematow to sobie znajdz - juz nie mowie ze jest przyklejony "zanim zapytasz co kupic". "CO KUPIC" to pytanie ktore zadaje sie na oslej laczce Edytowane 20 Marca 2005 przez johnyboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Aha i to ma być na s939 1338447[/snapback] Twoja sygnaturka aż razi błędami, masz dyslekcję??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Heh tak mam ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JTMuadip Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 lol, jak pojechali po gosciu, hehehe; ja mam podobny dylemat, wiec nie bede Cie krytykowal; co do tematow przyklejonych to nic z nich nie wynika, jest jakis tam zestaw i po krotce opis wad i zalet oraz samych parametrow plyt, ale tak naprawde nie ma niz z opini uzytkownikow; krotko piszac nie da sie z tego spisu plyt wybrac zadnej, bo brakuje tam opini uzytkownikow, spis ten daje tylko swiadomosc jakie istnieja plyty pod AMD64, rownie dobrze moge wejsc np. na sklep.komputronik.pl; tematy takie sa zakladane po to by Mistrzowie Magi OC bawiacy sie juz AMD64 mogli wysuplac jakies opinie na ich temat oraz posiadanych przez nich plyt glownych; jesli jest juz gdzies jakis sensowny temat posiwecony plytom glownym pod AMD64 na s939 i AGP to grzecznie prosze o linki; z gory dziekuje; ps. prosze nie byc zgryzliwym, bo jak narazie wychodzi na to, ze Polacy w stosunku do siebie sa bardziej zgryzliwi niz jaki kolwiek inny narod do nas, hmm; troche to nie na miejscu; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozA1 Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=108869 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=108628 Mam nadzieję że chociaż to pomoże. A i opinie użytkowników się tam znajdą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) jak to nie ma opini: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=108692 ja mam podobny dylemat, wiec nie bede Cie krytykowal; co do tematow przyklejonych to nic z nich nie wynika, jest jakis tam zestaw i po krotce opis wad i zalet oraz samych parametrow plyt, ale tak naprawde nie ma niz z opini uzytkownikow; po to to pisalem zeby nie bylo takich wlasnie pytan ale nie spodziewalem sie ze trzeba do tego instrukcji obslugi... klikasz na link do plyty ktora cie interesuje i otwiera ci sie topic w ktorym ludzie sie na jej temat wypowiadaja i uwierz ze sa tam opinie.dla mnie proste ale moze taka instrukcja sie jednak przyda - pomysle edit: swoja droga jedyna logiczna plyta na 939 i AGP to jest wlasnie MSI K8N neo2 platinum z mojego podpisu ew. EPOX 9NDA3+ Edytowane 21 Marca 2005 przez johnyboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...