wgefert Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Problem wygląda tak, usiłuje zainstalować już któregoś z kolei linux`a i zawsze mam ten sam problem a mianowicie mam klawiaturę podłączoną przez USB i żaden instalator nie chce jej zauważyć, obojętnie czy w biosie mam ustawiony USB support na disable czy enable. Desperacja doprowadziła mnie do tego ostatnio próbowałem zainstalować Linuxa Lycoris z nadzieją że ktoś pomyślał o użytkownikach takich jak ja i w najprostszej wersji rozwiązał ten problem, niestety nic z tego. Prosiłbym o jakąś rade w możliwie łatwym do zrozumienia języku :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Pewnie nie ma obsługi wkompilowanej w jajko. Odpal z normalną klawiaturą i przekompiluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wgefert Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 to napewno bedzie jakims rozwiazaniem, tylko jest maly problem, nie mam pojecia jak to zrobic i bede wdziaczny za odeslanie mnie na jakiejs lektury na ten temat lub za pomoc, z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 To forum, na górze, linki przyklejone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 możesz też poprostu skompinować distro z nowszym jajkiem które obsługuje klawiatury USB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...