yahve Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Czy polecacie jakis program, ktory spowalnialby stacje DVD przy odtwarzaniu filmow? W stacjonarnym mam stacje Plextora, a do niej dolaczony program Plextools, ktory pelni te wlasnie funkcje. Jednak w notebooku juz nie jest tak lekko, stacja dosc porzadnie potrafi halasowac przy odtwarzaniu, co jest niezwykle irytujace, zwlaszcza w polaczeniu z notebookowymi glosniczkami umiarkowanej jakosci, ktore tego pojawiajacego sie czasem szumu nie sa niekiedy w stanie przekrzyczec. Bylbym wiec niezmiernie wdzieczny za rekomendowanie jakiegos sprawdzonego programu, ktory pozwolilby mi z wieksza przyjemnoscia ogladac filmy na notebooku. (forumowa szukajka mi nie pomogla, zeby uprzedzic pytanie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Nero DriveSpeed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Nero DriveSpeed 1340036[/snapback] http://img89.exs.cx/img89/4053/nowy24eq.jpg prędkość ustawiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Super, dzieki! Temat do zamkniecia jak sadze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...