Skocz do zawartości
Portal

Karta Ati 8500

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Co sadzicie o karcie Sapphire Radeon 8500LE 250/200Mhz 64MB DDR TV&DVI ? - czy jest ona duzo gorsza od karty Hercules Prophet Radeon 8500LE 64MB DDR, TV&DVI ?

Pytam sie bo nie wiem ktora lepiej kupic - roznica w cenie to prawie 200zl ale zalezy mi takze aby karta byla dobra i wydajna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Co sadzicie o karcie Sapphire Radeon 8500LE 250/200Mhz 64MB DDR TV&DVI ? - czy jest ona duzo gorsza od karty Hercules Prophet Radeon 8500LE 64MB DDR, TV&DVI ?

Pytam sie bo nie wiem ktora lepiej kupic - roznica w cenie to prawie 200zl ale zalezy mi takze aby karta byla dobra i wydajna.

z tego co piszesz to jakies dziwne to LE od Sapphire, tylko 200 Mhz pamieci, co w DDR daje 400. Kiepsciutko. W tym przypadku przemysl ewentualny zakup Sapphire Radeon 9000 Atlantis Pro 275/275, na pewno bedzie szybszy od tej hybrydy LE z kiepawymi pamiatkami, a cena zblizona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moshe byc ze sa 200mhz na pamiec ,Sam mialem w domu dwie karty 250/200 (obie oznaczone jak LE a nie LELE) i mialy kostki 5ns :evil: ,4ns koresponduje do 250mhz wiec jesli mialyby 4ki to by niebyloby zle.Producenci poszli na wolna amerykanke ostatnio i laduja co chca i taktuja jak chca ,a BTW to ten Hercules bedzie dusho wydajniejshy i do tego ma swietna jakosc obrazu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...