Gość Śniący Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 jak instalowałem płytke odchudzoną "nlite'em" to nie było opcji żebym mogł sformatować partycje - (wszystko wyglądało podobne tylko że nie było formatu tylko został usunięty folder "Windows" cała reszta została czyli "Program Files,Documents and Settings itp" co mam zrobić abym mógł formatować partycje przed instalacją wina????????????????????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 1. jaki to Windows?? 2. jak ktoś z twoich znajomych ma Win 98 to zrób u niego startówke i najpierw sformatuj partycje a potem uruchom z płyty i zainstaluj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Z http://unattended.msfn.org/global/reference.htm [unattended] FileSystem=* If you prefer to manually choose a partition during text-mode setup with full control on choice of filesystem, add this entry to your winnt.sif file. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Śniący Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 zapomniałem napisać jest to win XP (po angielsku?? ja nie bardzo z anglika a tym bardziej juz ze zwrotaki informatycznymi;/) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...