KaCzOr_MEDION Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Witam mam mały problem. Na dysku c: mam zainstalowana winde xp a na partycji d:(nie widocznej dla windy) mam linuxa. Chciałbym sformatowac dysk i usunac wszystkie partycje. Ale programem fdisk tego nie uwune i nie mam pojecia jak mam to zrobić tzn. partycje windy umiem usunac ale z ta partycja linuxoska mam problem. Pozdr i czekam na odp :D MOj gg 3308804 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 kazdy mniej lub bardziej zaawansowany menager partycji takie cos potrafi np partition manager, acronis partition expert. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Parycje linuxowe mozna usunąc z windows xp, ewentualnie jego instalatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Parycje linuxowe mozna usunąc z windows xp, ewentualnie jego instalatora. 1346683[/snapback] a spod linuxa możesz usunąć obie ;] więc do wyboru do koloru ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCzOr_MEDION Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 A czy mogłby ktos opisac mi krok po kroku jak usunac ta partycje linuxaska z pod windowsa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 1. PPM na mój komputer>zarządzaj.zarządzanie dyskami 2. Instalator windows>tryb tekstowy. Przy wyborze partycji mozna też usunąc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...