yolukas1 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Mam te pamieci http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9296 problem tkwi w timingach chodza dopiero stabilnie na 2,5-3-3-8 a powinny chodzic 2-3-2-6 Co jest nietak??? Mam plyte glowna MSI k7n2delta2-fsr na nforcie2 Ultra 400 Pomozcie :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_86 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 A przy jakim FSB sprawdzasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yolukas1 Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Na fsb 200 czyli pamieci pracuja na 400mhz(efektywnie) czyli wedlug specyfikacji. Wypowie sie ktos jescze???? :unsure: :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_86 Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Zwiększ może napięcie do 2,8V. U mnie na takim napięciu i timingach do 225MHz idą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 A czemu to już drugi twój temat? :angry: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yolukas1 Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Zwiększ może napięcie do 2,8V. U mnie na takim napięciu i timingach do 225MHz idą. 1348669[/snapback] Nieida nawet na 2,9!!! Moze powie mi jakis doswiadczony uzytkownik xco robic!! Prosze. Przez tre timingi te pamieci traca okolo30%swojej wydajnosci :mellow: :mellow: :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Odeślij je może to nie twoja wina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZarZax Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Row-active ... 6 Ras-to Cas ... 3 Row-precharache ... 2 Cl ... 2 Mogłeś ustawić Ras-to cas na 2 a a row blabla na 3 a wtedy tylko reset biosu :) Spróbuj tak jak wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yolukas1 Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Row-active ... 6 Ras-to Cas ... 3 Row-precharache ... 2 Cl ... 2 Mogłeś ustawić Ras-to cas na 2 a a row blabla na 3 a wtedy tylko reset biosu :) Spróbuj tak jak wyżej. 1350785[/snapback] Wiem o tym sluszna uwaga. U mnie w biosie 2 trzeba zamienic z trzy i sie windows czasami laduem i w cpu-z mam 2-3-2-6. Ale sie wiesza w 3dmarku. Na 2-3-3-6 to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yolukas1 Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Dzisaj odkrecilem proca i karte graficzna, zaktualizowalem BIOS MSI udpatem 3.0 i probowalem je puscic na napieciach od 2,5v do 2,9v. ZNOWU ZWIECHY!!! I co tu robic ludzie?????????????????????? To napewno nie proc i VGA. Moze plyta glowna(dzisaj zmienilem biosa i nic)??? Mam 4 wiatraczki pod i wejscie ale to chyba nieprzeszkadza. POMOCY DOSWIADCZENI FPRUMOWICZE!!!!! :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Nie mozesz oddac ich na gwarancje? Musza je przyjac poniewaz nie spelniaja specyfikacji producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_86 Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 A masz możliwość sprawdzenia ich w innym komputerze? Wtedy wiedziałbyś czy możesz je odsyłać, czy to coś u Ciebie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yolukas1 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 No ja pi***** okazało sie ze na p4 chodza na tych timingach kolega gral 15minut w ut2004 i bylo ok. Widocznie na amd sa lipne. No ale ostatnio na 2,5 3 3 8 poszl na 460mhz wiec nie sa takie zle;] dzieki wszystkim. :lol: PZDR! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...