Pretorian Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 witam mam w tej chwili Gainwarda Gf 3 ti 200 Golden sample+ crystal orba karta sie super kręci i tu nasówa sie pytanie ostatnio owładneła mnie chęć zmiany tej karty na jkąś gf 4200 :twisted: karta ma 4 miechy i nie wiem czy jest jaki kolwiek sens wymiany jej.Pytanie do was czy odczuje duża różnice w wydajności i jakości tv outa, w tym gainwarddzie tv out jest b.dobry.Więc warto czy nie ???????????????????????? :wink: :roll: :roll: :oops: :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 hmmm... krootko NIE! 8) pozdro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 nie ma sensu, róznica bedze może zauwazana ale lepiej może pozekaj aż radeon 9700 stanieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 eee na tego radka to raczej długo mnie nie bedzie jeszcze stać :wink: :roll: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 daruj sobie. za 10 klatek więcej i trochę więcej punktów w 3dmarku chcesz się pozbywać się dobrej karty i jeszcze dokładać do interesu? Pozdrawiam M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Jeżeli chodzi o wydajność to zdecydowanie się opłaca! Pytanie ile musiałbyś dołożyć do tego GF4?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 a musialbym dolozyc jakies 150 moze wiecj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziolk Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Odpowiedz sobie na pytanie-> Czy ci gry lub programy grficzne wolno chodza->->jesli TAK zmien->->>jesli wszystko dziala spox to poprostu daj sobie spokoj i zbieraj kase na cos............ 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 nie warto!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Też myślę, że nie warto, ale w sumie jak ci gotówki nie zbywa, to czemu nie? Po prostu wydajności Ci nie przybędzie za wiele, ale zawsze to przyjemnie jest mieć coś nowego... Moim zdaniem, jeżeli masz mało forsy, i są rzeczy, których ci brakuje w kompie, to zacznij od nich, a z kartą graficzną poczekaj. Dobry pomysł: sprzedaj swojego GF3 za grube pieniądze. Jak sie znajdzie klient to nie będziesz musiał wiele dokładać, jak sie nie znajdzie to nic nie stracisz, bo nie potrzebujesz wymieniać. GF3 od Gainwarda to jedna z najlepszych, ale GF4 Gainwardowi juz sie nie udał, tak więc wybór nalezy do Ciebie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 ale GF4 Gainwardowi juz sie nie udał, tak więc wybór nalezy do Ciebie...wiem właśnie w gre wchodziło by jak coś tylko msi i winfast Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 wedug mnie zawsze jest ses zbey wymienic stare na nowe tego ti42 bedziesz mugl podkrecic minimum na ti 4400 a jesli trafi ci sie dobry egzempaz to spoko ponad ti 4600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Jakie pytanie... To czy chcesz zmienić to zależy tylko od ciebie i według mnie nie jest to trudną decyzją. Jeżeli masz za mało fps`ów i narzekasz na wydajność to wymień (najlepiej na którąś karte z tego newsa: http://www.nvidia.pl/index.html?200210241455374 - może Gainward poprawił co nieco). Jak wshystko jest spox to po co wymieniać. Prędzej bym se dołożył do czegoś innego w kompie, a jak wymieniać grafike to na NV30 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefisto Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Nie warto, zbieraj kase na radka 9700 pro lub Nv30 Wzrost wydajności nie proporcjonalny do kasy... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Dzisiaj wieczorem będę zmieniał mojego GF3Ti200 na Ti4200 to Ci napiszę ile zyskałem. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonXP Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Mi sie trafila okazja na wymiane MSI GF3Ti200 na MSI GF4Ti4200 i wielkiej roznicy w wydajnosci to niby nie widac (pomijajac 3dMark i takie tam...), ale jest jedna zasadnicza roznica. AA na GF3 nie chodzil zbyt szybko, natomias na GF4 jest po prostu zaje..... Gram praktycznie w kazda gre z AAx3 i chodza one naprawde swietnie. UT2003 na GF3 z wlaczanym AA to nie bylo zbyt przyjemne, natomiast na GF4 juz jest extra. Oczywiscie nie musze pisac jaka jest roznica w wygladzie wiekszosci gier gdy wlaczy sie AA. W sumie to jest jedyny chyba powod dla ktorego warto wymienic, bo innych nie widze. Pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Pretorian - na Twoim miejscu oszczedzilbym kase i poczekal az R9700 stanieje lub ewentualnie teraz dokupil ramu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 (sorry za offtopic)zrobilem test gf4ti4200 bez AA i z AAx4 bez AA i ustawienia standardowe 3d marka 3359 3dm a z AAx4 bylo 2750 3dm kon a jaka ty masz ruznice? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 nie ma sensu wymieniac ti200 na ti4200 lepiej poczekaj az Radek 9700 stanieje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 wedlog mnie niema sensu zmianiac co za roznica miec zamiast 140 klatek 150, ja mam Xp 1,6@1@9 i Gf2 Ti podkrecony troche i niemam klopotow z plynnoscia stać mnie teras na gf 3 ale niekupuje jeszcze bo poprostu NIE MA SENSU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 a jest sens kupic tego prolinka za 620 zeta?? dobre to to jest?? jak z tv outem ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Niestety nie powiem ile zyskałem. WinFast nie chodzi, radiator na pamięciach odsunięty od samych pamięci i jest pomiędzy nim a pamięciami szczelina, ach ten system chłodzenia WinFasta. Musiałem obniżyć taktowanie pamięci na 400 to dopiero nie mam artefaktów. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 jest sens sprzedawac jesli masz dobrego zyda ja swojego sprzedalem za 540zł bez chwili namyslu za miesiac dwa te karty strasznie dostana po [gluteus maximus] i beda szly za bescen , teraz jade na rivce , albo poczekaj na obniszke ti4600 i radka9700pro no chyba ze masz cierpliwosc to nv30 ale tak czekac mozna bez konca bo co chwila wychodzi cos nowego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 jak masz dopłacić 100-150zeta to warto bo za jakiś czas ten gf3 będzie wart tyle co nic. jak teraz wymienisz to mniej stracisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 ok dzieki chłopaki raczej zmienie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...