Goomba Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Mam dośc nie typowy problem... Może ktos miał podobny, moja karta graficzna to GF4Ti 4200 AGPx8 128MB/3.6nsHynix z TV-Out'em, system operacyjny Win2k Pro SP4, mam zainstalowane sterowniki Optimized na ForceWare 71.24 oraz WDM-Vivo 2.20. Kilka sekund po odpaleniu TVToola 9.7 komputer sie restartuje... wczesniej na Win XP i Win 2k Pro działało bez problemów! Dodam jeszcze że mam wszystkie aktalizacje Windowsa, nie mam wirusów nai trojanów, wtyczka EURO jest skrosowana, nie jest też to wina zasilacza, a wiatrak od karty graficznej troche sie psuje, ale to raczej nie przez to bo gry takie jak HL2 i UT2k4 chodza bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Wyłacz automatyczny restart. BSOD powinien coś podpowiedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Wylonczyłem automatyczne restarty i nadal sie wylancza... :( nie ma BSOD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...