Darks Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Gra nie zachwyca. Ważne są punkty i wygrane :) Kiedy następny mecz reprezentacji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Mecz był słaby, ale jak to Szpaku powiedział: "liczą się trzy punkty" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 aj dżast łant tu sej - Good Job ! troche denerwowaly mnie te defensywne zagrywki irlandii przez to mecz był niezbyt dynamiczny ale wygralismy i to sie liczy :D POOOLSKA BIAŁO CZERWONI ! :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Szpak jak zwykle przeżywał, jakby zaraz miał dostać orgazmu, ale już taka jego uroda :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Ja tam Go lubie, podoba mi sie jego styl komentowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Nie powiedziałem, że go nie lubię, ale czasem jego tekściki są powalające :D Idę spać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 w czerwcu z azerbejdżanem ;] co do szpaka, ma fajny, miły dla ucha styl komentowania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 No i pieknie oba meczyki wygrane.. Tyle ze najbardziej mnie denerwowala gra Irlandczykow :? ,ale Polska pokazala klase. Oby forma (czyt. FART) sie utrzymala jak najdluzej :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 "Nikt nie bedzie pamiętał jak graliśmy, ważne że wygraliśmy oba mecze." Świete słowa, już dziś mało ważne jest kto strzelił tego gola i w której minucie najważniejsze jest to że jesteśmy coraz bliżej Mistrzostw Świata w Niemczech. Co do wczorajszego meczu to jestem pełen podziw dla sędziego. Irlandczycy robili same łokcie, ostra gra a sędzie czasmi nawet nie pokazał żółtej kartki. Mecz ogólnie mi sie podobał, była walka, emocje i radość. Teraz czekam na Anglików, bedzie sie działo. Może 8:0 dla Polski ( wielki optymizm :) ). Myśle że Polska awansuje do MŚ tylko jestem ciekaw czy polska TV publiczna zechce transmitować mecze Polaków i innych drużyn ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 heh jesli doszli by do połfinalu :lol: to telewizja nie ma innego wyboru :> a jakby zajeli 3,2 albo - 1 :lol: omg :lol: miejsce to byłoby świeto narodowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 heh jesli doszli by do połfinalu :lol: to telewizja nie ma innego wyboru :> a jakby zajeli 3,2 albo - 1 :lol: omg :lol: miejsce to byłoby świeto narodowe 1361266[/snapback] Za bardzo masz rozbudzone nadzieje. :wink: Dobrze by było jakby z grupy wyszli nie mówiąc a dalszych sukcesach :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Bylaby wtedy Love Parade na ulicach :lol: Juz nawet nie moge se wyobrazic co by sie dzialo. Polacy by sie pozabijali z radosci :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 jak by grali w MŚ to nie wyobrażam sobię, żeby nie było tego w TVP, ludzie by chyba....tych ludzi z publicznej, a szczegolnie Korzeniowskiego, który nie lubi PN ale zobaczymy, mam jeszcze na wszelki wypadek Polsat Sport Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Za bardzo masz rozbudzone nadzieje. icon_wink3.gif Dobrze by było jakby z grupy wyszli nie mówiąc a dalszych sukcesach icon_wink3.gif to nie nadzieja :D pofantazjowac sobie nie mozna ? :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...