Kwiecień Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Na tej stronie znajduje się ciekawy test tej płyty. http://www.sirius.pl/art.php?id=25&typ=test&aid=24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 to jest recenzja przepisana z mojej strony :-) http://www.overclockers.pl/recenzje/asusp4s8x/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucAss Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 tak, dokładnie... na Sirius.pl niektóre testy to kopie testów sprzętu dostarczonego przez nas... część jest tylko nasza. a tak na marginesie, super płytka ale za cholere nie odpalicie Herculesa 9700Pro :( podobnie jest na innych ASUSach z AGPx8... chyba ze jakis nowy BIOSik to zmieni... pozdrawiam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Doszliscie moze do tego czemu np. ja na orginalnym biosie mialem 100-200Mhz FSB a po flashu mam 100-166Mhz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Doszliscie moze do tego czemu np. ja na orginalnym biosie mialem 100-200Mhz FSB a po flashu mam 100-166Mhz?Może producent zrezygnował z obsługi DDR400MHz i takowoż taktowanych procków. [Zapewne pomyśleli, że po co to komu, a jeszcze sobie sprzęt spalą] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 nie sadze zeby asus nei chcal podkrecac po to sa przedewszystkim te plyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...