amoniak Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Nie chcę wywołać batalii INTEL vs AMD bo nie o to chodzi. :? Chodzi o to dlaczego ten procesor a nie inny :?: Ja mam teraz Athlona kiedyś miałem kilka celeronów np Copermina 1000, Copermina 850, Pentium II 450, K6 450 ,Cyrix120, intel pentium 66, 486 dx4 100, 486 dx 80, 386 dx 40+ waitek(todopiero był coprocesor) 386 sx 25, 286 16MHz, PC XT (najpiere na intelu 8088@4,77 MHz a potem VIC 20@12 MHz), jeszcze była Amiga, Atari 800, commodore C64, a w szkole Meritum. Tak że z różnymi procesorami miałem do czynienia. Teraz jestem w trakcie zmiany sprzętu i wpadłem na pomysł takiej ankiety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Mozliwosci finansowe i prawie rok temu to byl jeszcze nieczego sobie procek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 bo inny mi nie wejdzie na plyte :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Mozliwosci finansowe i prawie rok temu to byl jeszcze nieczego sobie procek :)Ja to miałem napisać :)))). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 kasa, kasa i jeszcze raz kasa, no i mam Durona :twisted: , na ktorym sie nie zawiodlem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 ta sama wydajnośc więc poco przepłacać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 W polskich warunkach chodzi przede wszystkim o kase....niestety ale i tak lubie mojego durona...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Ja swojego Celka wybralem ponad dwa lata temu (sierpien 2000) dlatego, ze prawie nic wtedy nie wiedzialem o kompach i mi sprzedawca wcisnal :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 był to najlepszy na jaki było mnie stać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Kasa kasa i jeszcze raz kasa :) :) ale mysle ze jakbym mial wiecej money to tez bym kupil amd tylko ze ATHLONA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 -nie stać mnie było na PIII :| -AMD nie za bardzo mnie jeszcze wtedy przekonywało. -zaj... się kręci ]:-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 chyba mam procesor amd ale nie jestem pewien :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Kasa, kasa i ... kasa. Na Durniu się nie zawiodłem, wystarcza mi do DivX, Mp3, gier i filmików (przynajmniej teraz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 No i kolejna ankieta - jaki masz procek i dlaczego DLACZEGO????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 z braku laku na razie mam durona, ale w poniedziałek oddaję.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Kasa, kasa i ... kasa. Na Durniu się nie zawiodłem (...)juz to gdzies widzialem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 stosunek wydajność cena, tak poza tym to kiedyś kupiłem najlepszy na jaki mnie było stać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 bo sprzedawca mi wcisnal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 cena i wydajnosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Kupowałem taki na jaki było mnie stać, czyli najtańszy w sklepie :( , ale od czego mamy OC :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Kasa kasa i jeszcze raz kasa :) :) ale mysle ze jakbym mial wiecej money to tez bym kupil amd tylko ze ATHLONA :D Popieram, za ta kase ta wydajnosc 8) BTW , olac monopol 8) no offence 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Intel był za drogi, oraz byłem pod dobrym wrażeniem Durona więc wybrałem Athlona XP, ale jakbym miał dużo pieniędzy to wybrałbym PIV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Bo trafiłem okazję tzn ten proc z płytą kosztował mnie 190 zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Dlatego DURON bo był tani i wydajny jak dużo droższy P3. A w przyszłości będzie AXP dopuki płyta pozwoli, a pooootem kto wie może znowu powrót do intela(Wcześniej były: Cel266, AMD486dx4120, intel386sx33mhz, ComodoreC64, Atari800xl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 przekonalem sie do AMD, wczesniej mialem durona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 będę oryginalny :wink: : u mnie zadecydowała .... ... kasa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 będę oryginalny :wink: : u mnie zadecydowała .... ... kasa Nie sciemniaj Arkady :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 będę oryginalny :wink: : u mnie zadecydowała .... ... kasa Nie sciemniaj Arkady :D wiem, że żartujesz i podejrzewam, że orientujesz się ile kosztuje mobo i xeony (jako alternatywa) :twisted: - nie było mnie stać 8) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Ja kupiłem ze względu na wydajność i cene.Jak kupowałem mojego Athlona były tylko p4 willimete więc p4 nie wchodził w rachube . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 jakosc, niezawodnosc.. 3 lata gwarancji .. itd.. :wink: i tez sie nie zawiodlem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...