Lukasss Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Witam po wylaczeniu filmu z Vplayera lub po wylaczeniu programu do ogladania TV z karty telewizyjnej pojawia mi sie taki blad?? Czy jest on zwiazany jakis z plikiem IKernel.exe ?? bo przy instalowaniu Jedi Academy wyskakuje mi blad danych CRC i odnosi sie do tego pliku wlasnie :/ i nie wiem jak to naprawic :/ mam win XP SP2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Sprawdz pamięci i szukaj bo to dość często błąd i wiele tematów jest na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Towsik Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) Zajrzyj TU . Mam ten sam problem już na kilku forach go opisywałem ale jak narazie nic:( Może się niedługo coś wyjaśni... Ale odkryłem ciekawą rzecz. Mianowicie, jak coś grzebiecie w ustawieniach kompa aby naprawić ten problem to zazwyczaj trzeba czekać jakiś czas aby zobaczyć czy udało się coś naprawić. Natomiast w grze "Traffic Giant" gdy chcemy zwinąć grę(ALT + TAB) to ZAWSZE (gdy mamy ten problem na kompie) wyskoczy te okienko. Jak wszystko jest ok to gra zwinie się normalnie. Chodzi o to, że Traffic Giant to taki "sprawdzacz", czy mamy ten błąd czy nie. Edytowane 30 Marca 2005 przez Towsik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 mi też to czasami wyskakuje. zaczęło się to pojawiać dopiero po zmianie na pamięci :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...