iver87 Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Witam Od wczoraj mam problem ze stroną allegro, na stronie nie wyświetlają mi się wogóle elemty z tla czyli ramki tekst jest na bialym polu , problem wystepuje tylko na stronie allegro. Za pomoc z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 A gdzie na allegro są ramki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 A jaka wersje masz operki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iver87 Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 moze zle to ujołem , chodzi mi o to ze nie wyswietlane jest tlo strony allegro i tylko tej, sprawdzalem na innym kompie z sieci tez z opera i wszystko ok , tylko u mnie takie bugi , moja wersja to 7.54u2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 (edytowane) jak odswierzysz strone to nadal ich nie widzisz ?? bo ja tez czasem mam z tym problem ale po odswiezeniu strony jest dobrze Edytowane 26 Marca 2005 przez czara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iver87 Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 tak nadal widze :( dziwne jest to ze tylko na stronie allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Wyczyść cache przeglądarki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iver87 Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 pomogło , juz dziala normalnie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...