flasht Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 (edytowane) Rozumiem ze 4200F ma lepsze parametry jesli chodzi o rozdzielczosc... ale jak jest z szybkoscia skanowania? Jest tak samo szybki jak 3200F ? A jak sie do tych skanerow ma Canon Lide 50? (Zarowno predkosciowo jak i jakosciowo) Jakby moje poprzednie pytanie gdzies sie zgubilo, ponawiam: Jak to jest ze skanowaniem negatywow na tych skanerach? Trzeba je ciac, zeby moc zeskanowac? Edytowane 26 Marca 2005 przez flasht Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad_noctum Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 4200f jest szybszy no i ma lepsze parametry. Mam zamiar kupić nowy skaner i wezme chyba 3200f dla mnie parametry wystarczające, zdjęcia, negatywy skanuje super. Powyżej 500 zł to chyba nie ma sensu wydawać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...