Mariusz Wróblewski Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 (edytowane) Witam Zapraszam na forum InPC wszystkich zainteresowanych. Proszę o subiektywną ocenę. Adres strony to: www.inpc.boo.pl Pozdrawiam Edytowane 4 Listopada 2005 przez Mariusz Wróblewski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Nic nie jest złe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Mi się podoba. Uwielbiam na forach jak jest dużo procentów i statystyk dotyczących użytkownika forum tweak bierz przyklad. Wszystko the best tylko można by( nieco) poprawić przejrzystość forum ale ocena 6- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Witam Po przerwie znów powracamy. Zostało zmienione prawie wszystko. -Invision Power Board 2.0.0 PL -Zwiększenie przepustowosci łącza Teraz powinno być dużo lepiej. Jak wiadomo, IPB jest dużo bardziej przejrzyste od PhpBB. Dodatkowo na forum umieściłem jeden artykuł i test karty graficznej, którą tstowałem u znajomego. Poszukuję osób, które są chętne zostać moderatorem oraz osób do redakcji. Mile widziany wszelcy nowi uczestnicy. ZAPRASZAMY Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Nie będziesz zmieniał wystroju forum ? ? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 (edytowane) Zmienie skina tylko nie wiem na jaki :) Edytowane 5 Listopada 2005 przez Mariusz Wróblewski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Zmienie skina tylko nie wiem na jaki :) 1738800[/snapback] Najlepiej autorski ;) Generalnie podział kategorii ciekawy i inny niż u większości ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Dodałem nowe logo. Piszcie czy się wam podoba. Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Witam mam jeszcze jedno pytanie Nie mogę znaleźć opcji, by po rejestracji do uużytkowników były wysyłane E-Maile aktywujące. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VEDAMGO Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Wchodzisz w panel administracyjny, potem konfiguracja, włącz aktywację kont: i masz tam 3 opcje do wyboru Brak Użytkownik Admin wybierz uzytkownik i powinno byc dobrze. Nie jestem tego pewny na 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Logo- spokojne - utrzymane w kolorystyce całego forum. Może być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Mam jeszcze banner - napiszcie, czy sie wam podoba :lol2: www.inpc.boo.pl/banner.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 W banerze nie pasuje mi ten szary pasek u góry, reszta może być ~~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...