Dakarsko Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) wlasnie zrobilem formata i mam teraz win 2000. co chwile wyskakuje mi taki komunikat Trwa zamykanie systemu. Zapisz wszystkie rozpoczete prace i wyloguj się. Wszystkie nie zapisane zmiany zostaną utracone. Zamknięcie zostało zainicjowane przez ZARZĄDZANIE NT\SYSTEM. Proces systemowy "C:\WINNT\system32\lssass.exe" został nieoczekiwanie zakończony z kodem stanu 128. System zostanie zamknięty i uruchomiony ponownie. co mam zrobic :mur: pomocy :sad: Edytowane 29 Marca 2005 przez Dakarsko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyKapiszony Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Sasser, ja go wywalilem w ten sposob ze przestawilem zegar o godzine w tyl sciagnalem ze strony MS poprawki, a pozniej z symanteca FXSasser i po klopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakarsko Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) godzine zmienilema a reszte mozesz jakos jasniej wytlumaczyc ? nie za bardzo sie znam. co to za strona MS? i gdzie sa te poprawki? moge wyrzucic ten plik;]? Edytowane 29 Marca 2005 przez Dakarsko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 O Windows Update słyszał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyKapiszony Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 http://www.microsoft.com/poland/security/v...asser_eula.mspx MS - Microsoft http://securityresponse.symantec.com/avcen...moval.tool.html Prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakarsko Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 o update slyszalem, ale tylko slyszalem;] a te linki ..... gdzie tam sa te poprawki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyKapiszony Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 poszukaj masz tam cso takiego jak DOWNLOAD (<C) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...