Koziol Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Bo nie chce placic za paczke 8 zl jak coopershim kosztuje okolo 17 zl. Przeciez firma moze to w normalnym liscie wyslac a ja zaplacic z gory. Czy wkladki COLORFULLa sa dobre? Glownie mi chodzi o dokladnosc wykonania bo kiedys ktos mowil zeby uwarzac na SHIMy bo niektore zle leza na CPU http://www.allegro.pl/showitem.php?item=7992068 Potrzebuje szybko bo bede jechal na zlocik i nie bede WC zabieral a nie chce tym klocowatym coolerem Volcano7 pozbawic zycia mojego procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz4r4k Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 http://chw.siliconvalley.pl/ Wyslij im maila czy zgodza sie na przyslanie SHIM'a listem. Nie wiem nic na temat COLORFULL'ow. Ja mam Thermaltake'a i jestem zadowolony. BTW - WITAM WSZYSTKICH !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 A ja mam noname cooper shima i jakoś sie proc jeszcze nie zjarał od braku loga TT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz4r4k Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Ja nie twierdze ze inne sa gorsze (nie bawilem sie nimi) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Kup z www.pccooler.com.pl - tamtejsze maja fajne "lapki" - nie zsuwaja sie z prockow bez gumowych podstawek (Lisek polecil, mial racje, dzieki! :)). Apropos, Szarak, co tak slabo wykreciles tego "kreatiwa" MX DDR? Moj chodzil 225/333 (rekord - 250/380). Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...