bartezjusz Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 pomimo całej pracy w nią włożonej i pomysłowosci to dla mnie OHYDA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Ciekawe wykonanie :D, ale mnie takie coś zupełnie nie bierze (choć już niedługo 1 listopada i wcześniej Halloween :D)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 dla mnie bomba, ale niezle sie mozna w nocy wystraszyc szczegolnie jak stoi wyzej :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 O ZEŚ MAc!!!!!!!!!!! ZOBACZCIE TĄ-PO PROSTU ZWALA Z NÓG -MNIE PRZYNAJMNIEJ JAKO FANA ALIENA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 dla mnie jest super , nie wiem co ci sie w nim niepodoba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 O ZEŚ MAc!!!!!!!!!!! ZOBACZCIE TĄ-PO PROSTU ZWALA Z NÓG -MNIE PRZYNAJMNIEJ JAKO FANA ALIENA http://www.thebestcasescenario.com/ultimate.html OMG 8O 8O mistrzostwo i jaki flash ladny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Ta pierwsza moim zdaniem brzydka chociaż ktoś się napracował. Druga już była kiedyś pokazywana na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Heh - mnie to nie wzrusza :-). Moja bude sam wyciagalem prosto z łoryginalnego pudełka pakowanegi w Chinach (na cargo była odbierana). Otwieram. A w środku zaschnieta plama krwi 8-). Zostawiłem of cors. To jest nekromantyczna obudowa. Poświęcona krwią niewinnych Chińskich dysydentów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Heh - mnie to nie wzrusza :-). Moja bude sam wyciagalem prosto z łoryginalnego pudełka pakowanegi w Chinach (na cargo była odbierana). Otwieram. A w środku zaschnieta plama krwi 8-). Zostawiłem of cors. To jest nekromantyczna obudowa. Poświęcona krwią niewinnych Chińskich dysydentów. stary zaimij sie pisanie m bajek ..a tak to mi ise budy podobaja 2 bardziej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Obydwa egzemplarze są po prostu zaj..... a o Alienie to nawet nie mówie. Ja tyż tak chce :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 stary zaimij sie pisanie m bajek ..a tak to mi ise budy podobaja 2 bardziej No to patrz overclocking.biz/krew.JPG. No z plamą krwi przesadziłem. Ale są krwawe odciski paluchów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 stary zaimij sie pisanie m bajek ..a tak to mi ise budy podobaja 2 bardziej No to patrz overclocking.biz/krew.jpg. No z plamą krwi przesadziłem. Ale są krwawe odciski paluchów. Link nie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Już poprawiony - JPG musi byc duze. Sorki za kiepska jakosc - to z webcamu :-((. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Ja chce tą z alienem!!! UUAAA!!! MEGA!!! WOW! SUPER!!! kurna, że mnie nie stać na te mody wszystkie ;( a bym miał swojego alienka na bioorkoo ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Hehe, jak ja bym sobie walnął takiego alienka na biurko, to starsza by mnie chyba z domu razem z budą wywaliła :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Już poprawiony - JPG musi byc duze. Sorki za kiepska jakosc - to z webcamu :-((. Dalej mi ten link nie działa :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Dziwne. Mi dziala: http://overclocking.biz/krew.JPG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Tak jak dla mnie to i wersja z tupem i alienem są wypas!! Jak patrze na swoją budę to mam ją ochotę śmignąć przez okno :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 No według ZDnet 50% użytkowników atakuje swoje komputery :lol:. Więc zachęcam do konstruktywnych działań ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 No według ZDnet 50% użytkowników atakuje swoje komputery :lol:. Więc zachęcam do konstruktywnych działań ;-) No to ja chyba jestem w tej 50-tce :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Hehe... mój kumpel przez takie ataki już 3 razy bude zmieniał :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 ta pierwsza to mistrzostwo swiata w głupocie - to drugie - w pomysłowości i wykonianiu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Wykonanie - super. Pomysł - kiepski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Co wy gadacie obie budy to arcydzieła sztuki. Kurde chciałbym mieć taką bude. Ale osobiście to bym wolał pierwszą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 obie budy sa super (z tego co pamietam) czytalem kiedys na temat budy ''alien'' i autor tej budy wystawil ja na sprzedaz - powiem tak: zabijali sie o nia fani aliena i nie tylko.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 raz mialem takie cos gram sobie w cs'a i czuje ze mi cos znosa ostro leci po ustach na brode wytarlem to i nawet nie popatrzylem co to pare razy tak wytarlem i lape na myche skonczylem grac ptrze na myche a tu odcisk mojej lapy z krwi jaki efekt zarombisty szkoda ze sie starlo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Spoko obudowy, moze sie ktos odwazy taka zrobic i np.pokazac zonie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 super obudowy , da druga troszku za bardzo zabajerowana (za duzo szczegulow) ale ta pierwsza jest poprostu fajowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 druga troszku za bardzo zabajerowana(za duzo szczegulow) to źle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 No według ZDnet 50% użytkowników atakuje swoje komputery :lol:. Więc zachęcam do konstruktywnych działań ;-) Myślę, że chyba klawiatury są najbardziej atakowane, a czasami myszki. U mnie jak przy@#$ałem w klawiaturę, to przyciski wyszły drugą stroną :lol: ale była tania strasznie mnie wkurzała. Co do obudów, to ta z aliena jest super. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...