Skocz do zawartości
bartezjusz

to jest BUDA!!!!!-autor pewnie nekrofil

Rekomendowane odpowiedzi

Heh - mnie to nie wzrusza :-). Moja bude sam wyciagalem prosto z łoryginalnego pudełka pakowanegi w Chinach (na cargo była odbierana). Otwieram. A w środku zaschnieta plama krwi 8-). Zostawiłem of cors. To jest nekromantyczna obudowa. Poświęcona krwią niewinnych Chińskich dysydentów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh - mnie to nie wzrusza :-). Moja bude sam wyciagalem prosto z łoryginalnego pudełka pakowanegi w Chinach (na cargo była odbierana). Otwieram. A w środku zaschnieta plama krwi 8-). Zostawiłem of cors. To jest nekromantyczna obudowa. Poświęcona krwią niewinnych Chińskich dysydentów.

stary zaimij sie pisanie m bajek ..a tak to mi ise budy podobaja 2 bardziej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

raz mialem takie cos gram sobie w cs'a i czuje ze mi cos znosa ostro leci po ustach na brode wytarlem to i nawet nie popatrzylem co to pare razy tak wytarlem i lape na myche skonczylem grac ptrze na myche a tu odcisk mojej lapy z krwi jaki efekt zarombisty szkoda ze sie starlo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No według ZDnet 50% użytkowników atakuje swoje komputery :lol:. Więc zachęcam do konstruktywnych działań ;-)

Myślę, że chyba klawiatury są najbardziej atakowane, a czasami myszki. U mnie jak przy@#$ałem w klawiaturę, to przyciski wyszły drugą stroną :lol: ale była tania strasznie mnie wkurzała.

Co do obudów, to ta z aliena jest super.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...