k_luke Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 A wiec mam plyte ASUS P5GDC-V i chcialbym ustawic opcje wstrzymania za pomoca wcisniecia przycisku power w obudowie, a przy przytrzymaniu wylaczenie. Ustawilem w biosie opcje przycisku power na suspend, lecz nie przynioslo to rezultatow, tzn. tak jak przy ustawieniu on/off komputer sie wylacza... dodam ze w Windowsie, gdy uzyje przycisku z klawiatury - stan wstrzymania sie uruchamia... co mozna zmienic zeby owa rzecz zadzialala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Opcje zasilania w Windows, spróbuj tam zmienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Opcje zasilania w Windows, spróbuj tam zmienić. 1359847[/snapback] Nie zrozumielismy sie chyba - stan wstrzymania jako-tako dziala, tzn. gdy wywolywany jest np. z klawiatury - natomiast nie dziala gdy staram sie go wywolywac powerem... a chcialbym tam ustawic - wstrzymanie przy wcisnieciu powera, po 4 sek. off. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Rozumiem, tylko u mnie ustawienie tego w windows mialo wpływ na dzialanie przycisku na obudowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Rozumiem, tylko u mnie ustawienie tego w windows mialo wpływ na dzialanie przycisku na obudowie. 1359896[/snapback] U mnie przy takich samych ustawieniach w poprzednim kompie dzialalo... a poza tym powinno to tez dzialac bez uruchmienia windy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...