merlin Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 o i wreszcie jestem to mój pierwszy post a raczej takie przywitanie troszkę tu do was zaglądam ostatnio dość czesto i bardzo mi się podoba faina strona i konkretne wypowiedzi na forum widać że ludzie znają się na tym co lubią super jeszcze brakuje mi zdięcia tak tu po prawej ale się da załatwić dobra teraz tak oficialnie witam wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Witaj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Witam nowego usera :D. Na przyszłość polecam opcje "szukaj". pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Witam nowego usera :D. Na przyszłość polecam opcje "szukaj". pozdro. Dolaczam sie do glosu Mateoosha :D Witam i polecam (FAQ i wyszukiwarke) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 elo :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 siemanko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 witam i o zdrowie pytam :P 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz4r4k Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Kozystajac z okazji tesh bym sie chcial przywitac :) Ja rowniez od dluzszego czasu zagladam na to forum dzieki czemu dowiedzialem sie duzo ciekawych rzeczy. BTW - moja przygoda z WC zaczela sie wlasnie od tego forum :D Pozdroofka 4 ALL !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 witam :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 witam kociaki :twisted: :P 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 o teraz się lepiej czuje bardzo miłe przywitanie jest spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 witam wszystkich nowych no i oczywiście starych userów Pozdro all :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Witam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Witam nowego usera :D. Na przyszłość polecam opcje "szukaj". pozdro. Dolaczam sie do glosu Mateoosha :D Witam i polecam (FAQ i wyszukiwarke) 8) pozwolicie, ze coś domontuje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 hyhy Witajcie !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Beka. Nielzle pomyslane. Trzeba po wlaczeniu forum to zdjecie kazdemu pokazac:)(a niech sie ucza ze sie uzywa 'szkuaj') Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Eeee tam, trzeba po prostu napisac prosty program w stylu: Dziendobry, tu asystent forum Tweak. Zauwazylem ze w twoim poscie uzyles slow: "procesor","jak","podkecic" wybrane slowa pojawily sie juz w 23356 watkach na forum, twoj post nie zostanie opublikowany, uzyj wyszukiwarki A innym razem: Dziendobry, tu asystent forum Tweak. Zauwazylem ze w twoim poscie uzyles slow: "ale", "i", "sie" wybrane slowa pojawily sie juz w 32454355 watkach na forum, twoj post nie zostanie opublikowany, uzyj wyszukiwarki. W ogole idz sobie stad, bo widze ze twoje posty nic nie wnosza nowego - dostajesz bana na 2 tygodnie I na koniec: Dziendobry, tu asystent forum Tweak. Zauwazylem ze w twoim poscie uzyles slow: "peltier", "zasilacz", "1200W" wybrane slowa pojawily sie juz w 434355 watkach na forum, twoj post nie zostanie opublikowany, uzyj wyszukiwarki, albo poczekaj ja za ciebie wyszukam, bo ty cienias jestes. Znalazlem slowa w 34342343 watkach, hmm tu nic na ten temat nie ma.... i w tym watku tez ... a moze interesuja cie informacje na temat zasilaczy 230W do komputera ... czekaj o tu mam fajna tapete na pulpit w 1600x1200 ... o tu mam link do aukcji na Allegro o Peltierze 54W chcesz? ... :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Dobre :P :D , zrob prosze takie pop-upy :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Witam nowego usera :D. Na przyszłość polecam opcje "szukaj". pozdro. Dolaczam sie do glosu Mateoosha :D Witam i polecam (FAQ i wyszukiwarke) 8) pozwolicie, ze coś domontuje :lol: juz kilka razy to gdizes widzialem... :D :wink: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 reed jeszcze troche i stuknie ci 3000 8O 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...