Skocz do zawartości
merlin

dzień dobry

Rekomendowane odpowiedzi

o i wreszcie jestem to mój pierwszy post a raczej takie przywitanie troszkę tu do was zaglądam ostatnio dość czesto i bardzo mi się podoba faina strona i konkretne wypowiedzi na forum widać że ludzie znają się na tym co lubią super jeszcze brakuje mi zdięcia tak tu po prawej ale się da załatwić dobra teraz tak oficialnie witam wszystkich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeee tam, trzeba po prostu napisac prosty program w stylu:

Dziendobry, tu asystent forum Tweak.

Zauwazylem ze w twoim poscie uzyles slow: "procesor","jak","podkecic" wybrane slowa pojawily sie juz w 23356 watkach na forum, twoj post nie zostanie opublikowany, uzyj wyszukiwarki

A innym razem:

Zauwazylem ze w twoim poscie uzyles slow: "ale", "i", "sie" wybrane slowa pojawily sie juz w 32454355 watkach na forum, twoj post nie zostanie opublikowany, uzyj wyszukiwarki. W ogole idz sobie stad, bo widze ze twoje posty nic nie wnosza nowego - dostajesz bana na 2 tygodnie

I na koniec:

Zauwazylem ze w twoim poscie uzyles slow: "peltier", "zasilacz", "1200W" wybrane slowa pojawily sie juz w 434355 watkach na forum, twoj post nie zostanie opublikowany, uzyj wyszukiwarki, albo poczekaj ja za ciebie wyszukam, bo ty cienias jestes.

Znalazlem slowa w 34342343 watkach, hmm tu nic na ten temat nie ma.... i w tym watku tez ... a moze interesuja cie informacje na temat zasilaczy 230W do komputera ... czekaj o tu mam fajna tapete na pulpit w 1600x1200 ... o tu mam link do aukcji na Allegro o Peltierze 54W chcesz? ...

:mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi