drake87 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) Siemanko! sprawdzcie moje stronki.. jeżeli jakaś sie nie wyświetli zrób odśwież! Ta strona jest o wszechstronnej tematyce: Takiej jak łacina, pomoc szkolna, humor itp. Drake87 Ta stronka zaś.. jest o Dodge'u ViperzeDodge Viper Tę stronkę poświęciłem narkotykom.. w sensie nie jak brać tylko jak unikać!Narkotyki Strona Poświęcona pamiętnej polskiej jeździe Husaria Tę stronę poświęciłem Materiałom wybuchowymMat. Wybuchowe Nie bede sie specjalnie rozpisywac o kazdej... jednak szczerze polecam odwiedzić choćby z czystej ciekawosci :lol: Było by mile widziane wskazać mi zauważone przez was błędy :rolleyes: Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez drake87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Oglądałem tylko o wajperze. W sumie wygląd nienajgorszy - ale za ciemny. No i to tragiczne otwieranie działów w nowym oknie... Popracuj nad tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgadzam się. Otwieranie w nowych oknach jest niesamowicie irytujące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drake87 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ok! ziomki... niedługo to zmienie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 od końca: Wybuchowe: Czcionka w bannerze jakaś "nie ta"- kolor i kształt. Nie wiem jak się ma prognoza pogody do tematyki strony- no chyba że: twój dom wyleciał w powietrze... uśmiechnij się... jutro 22stopnie i słońce. Reszta ok. Husaria: O ile toleruję nieużywanie polskich ogonków na forach i w komunikatorach, to na stronie www nie. Charset iso-8859-2. Jeżeli nie masz konwertera, to jakiś ściągnij. Linki "nie ma"- lepiej wywalić i wstawić albo wogóle zwykłą " "[spację ;) ]. Poza tym czcionka jakaś taka... niedopasowana. Była jakaś taka ozdobna systemowa. Nie pamiętam nazwy. Zdjęcia- super że się otwierają w nowym oknie, ale dlaczego wszystkie na raz?! Zrób miniatury i jakąś galerię (edhtml ma w pakiecie kreator galerii- polecam, jeżeli nie korzystasz z php). Jeszcze fajnie by było, gdyby poszczególne działy miały taki sam wygląd jak główna strona. Do kolorystyki nie mam zastrzeżeń. Tabelki w głównej też fajne. narkotyki: Znowu banner. Nie masz antialiasingu dla czcionek? I znowu nieszczęsna pogoda. Tym razem "dzisiaj będzie padać, więc nie zapalę trawy bo mi deszcz zagasi". Reszta ok. Może brakować jedynie adresów dostawców ;) Viper: Banner- kiepska kompresja jpg. Widać kwadraty. Tapety- jak w husarii. Naprawdę polecam pakiet edHTML i program edGaleria. I naucz się robić miniatury. A oto linki do moich innych stronekrozjaśnij a:hover i będzie ok. Reszta w porządku. Fajne linki z lewej. Drake87: polskie krzaczki + antialiasing w bannerze. W alkomacie ikonka z pijakami wyjeżdża poza obrys. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Spoko stronki, tylko ciekawe ile nad nimi pracowałeś :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drake87 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Michał misiek twoja opinia jest w pokojowym nastawieniu, czy w szyderczym?! Bo nie bardzo skumałem twoją wypowiedź... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopinnn Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 ta strona o materiałach wybuchowych jest spoko ale nie badałem struktury html-u :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 ... jeszcze tego nie zmieniłeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...