kefas78 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Witam mam pytanie jaka jest róznica pomiedzy pamiecami 512 ddr 400 cl2.5 Twinmos a 512 ddr cl 2.5 kingstone ,oprucz firmie roznia sie czyms ,jakoscia ? Ostatnio czytalem chyba w expercie ze testowali pamiec twinmos na 3 plytach glownych z nforce 2 i podobno na jednej pamiec sie uruchomila i luz ,na drugiej niechodzila i sie plyta glowna rozje**** popsuła a na trzeciej chodzila ale chyba nie stabilnie cos tak , no i nie wiem :? a czy twinmosy bede chodzi spoko na MSI kt 3 v 333mhz ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 będą spoko chodzić tylko z częstotliwością 333mhz :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Chodzić będą. Coś mi sie wydaje, ze ten Ekspert nie umiał uch wlozyc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Chodzić będą. Coś mi sie wydaje, ze ten Ekspert nie umiał uch wlozyc :lol: 1365557[/snapback] Masz z tym jakieś doświadczenia??? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefas78 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 możecie nawet sprawdzic jak macie to byl expert 2 / 2005 luty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Masz z tym jakieś doświadczenia??? :lol: :lol: :lol: 1365601[/snapback] Mam :lol: :lol: :lol: Ale juz nauczony :> Łykaj pamięci, swoją drogą nie kupuje KŚ od jakiegoś....roku ? Po co jest internet i chociażby Tweak? Imo dużo lepsze źródło informacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...