Skocz do zawartości
pidzama1x

158 Fsb Na Palomino Czy To Już Max?

Rekomendowane odpowiedzi

stare 1800+ :arrow: mnoznik odblokowany (duzo razy pisane o tym jak wiec szukaj) fsb 200x 8,5 dla synchro z pamieciami 333 lecialo. powyzej 200 nie mam blokady pci wiec boje sie o dysk. ah widzialem gdzies puszczone palomino na 2100MHz przy 2.0V ale to bylo juz chlodzone ciecza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nad cieczą sie zastanawiam a co sdo mnoznika to jutro usiade z Athlonem sam na sam i pogadam z nim i go rozdziewicze z mnoznika... i obaczymy pewno pujdzi na bank na więcej tylko mama wała bo płyta ma max Vcore 1,85 a jest na gwarancji czyli drutmode nie wchodzi w gre:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez mam Palomino 1700+ i udalo mi sie go puscic na wodzie na 166 FSB na plytce Chaintecha Apogee na Kt333 ale nie ma sie czym chwalic teraz mam wiatrak i proc pracuje przy sandartowych ustawieniach - ogolnie ten proc ogolnie i moim zdaniem nie jest krolem oc :D sugeruje zmienic proc, ja tez wlasnie mam taki zamiar tylko nie wiem na co sie zdecydowac pod plyte na kt333 :/ ale mozliwosci oc plyta ma Vcore do 2V regulowane napiecie chipsetu FSB do 250 itd. tylko jaki proc wybrac... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...