CyberDe@th Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Witam!!! Mam prosbe (do posiadaczy tej plyty): Czy moglby mi ktos podeslac dzialajacy BIOS do tej plyty na adres cyberdeath@poczta.onet.pl ??? Najlepiej zgrany bezposrednio z komputera. Z gory dziekuje i pozdrawiam, CyberDe@th. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Jeśli to jest na kt266a to dzialaja BIOS-y ze strony www.msi.com.tw Ostatnio wyszedł nowiutki 3.7 jak ścuiagne i zaaplikuje to powiem co sie zmieniło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Problem w tym, ze zastosowalem ten nowy BIOS (3.7), ale wszystko sie sypnelo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 tylko pamietaj, zebyu ustawic parametr eby ci sfleszowal wszystko i nic nie zostawil, bo ci sie znowu posypie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Juz dokładniennie pamietam ale chodzi chyba o jakis przełąćznik /b ? A może to było u Kuniberta :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Heh... to jest BIOS AMI, a nie AWARD'a :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 no ja dziś ściągnąłem tego 3.7 są z nim jakieś problemy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Nie powinienes miec problemow o ile wczesniej aktualizowales BIOS i nic sie zlego nie dzialo. W koncu wiem o co chodzi z kompem kolegi. Prawdopodobnie ma walnietego procka i jak przeczytalem na ktoryms forum to moze powodowac problemy z flashowaniem :( Zmiejszylem taktowanie magistrali na 100MHz i co ciekawe zainstalowalem system (Win98SE) juz bez problemow. Potem zainstalowalem na nim WinXP i puscilem procka "normalnie" i o dziwo system chodzi juz stabilnie i nie sprawia zadnych problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 poszło bez problemu, nie widzę różnic ale chodzi wszystko OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 nowy bios - cud czy boże narodzenie :) - a co on wogule daje??? też zara sciagam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 nowy bios - cud czy boże narodzenie :) - a co on wogule daje??? też zara sciagam ani cud ani boże narodzenie przynajmniej nic takiego nie zaobserwowałem chodzi tak samo stabilnie jak poprzedni, może bardziej :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...