WINDMAN Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 mam maly problem z kompem, przy uruchomieniu monitor przechodzi w stan czuwania a w kompie chodza dyski ale brak sygnalui nic dalej nie idzie, dopiero po restarcie listwy i ponownym uruchomieniu wszystko dziala, probowalem bez listwy i z innym monitorem dalej jest ten sam problem nie wiem czy cos na plycie siadlo czy zasilacz szwankuje? jak ktos sie z takim czyms spotkal prosze o odzew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezker Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 sprawdz konfiguracje biosu i opcje zasilania w windowsie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 a moze by tak zaczal od ladnego opisu calego zestawu? czy cos jest podkrecone itp. bo tak to mozna wrozyc z fusow... ladnie podac marke zasilacza m.in. , czy gniazdko ma uziemienie itp itd. wiec od poczatku zacznijmy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WINDMAN Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 dane zasilacza podam pozniej, procek athlon 850MHz na plycie abita, pamiec 1x256 +1x128, dwa dyski 40Gb + w kieszeni 10Gb, karta GeForce 400MX, nagrywarka teca, troche tego jest (ale od razu mowie ze na 1 dysku tez sie wiesza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Miałem u kumpla podobny problem, coś się może odlutowało od grafiki, albo kabelki coś zaszwankowały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 dane zasilacza podam pozniej, procek athlon 850MHz na plycie abita, pamiec 1x256 +1x128, dwa dyski 40Gb + w kieszeni 10Gb, karta GeForce 400MX, nagrywarka teca, troche tego jest (ale od razu mowie ze na 1 dysku tez sie wiesza) 1368029[/snapback] 1.jaka to jest dokładnie płyta bo ja mam płyte shuttle mówi ci to coś??? ...nie! 2.jakiej firmy pamięci 3.nie ma karty geforce 400mx może gforce 2 mx400 4.jaki masz zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WINDMAN Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 oki daje pelne namiary (az sam sie zdziwilem co ttam siedzi:) zasilacz - IMPET 300W plyta - abit kt7 raid procek - 850 athlon grafa - geforce 2 400mx muza - sb live siec - realtek rtl8139 pamiec - 1x256(1bax Ata? pc-133) +1x128(luxor pc-133) dyski - dwa dyski 40Gb + w kieszeni 10Gb nagrywarka - teac nie wiem czy to cos komus da ale jak spotkal sie z takim czyms dac znac ( jak mowilem na jednym dysku tez sie sypie podobnie jak na 1 z tych dwoch pamieci) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 to jest chyba wina zasilki ,co pisze na naklejce pod liczbą +12v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WINDMAN Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 to jest chyba wina zasilki ,co pisze na naklejce pod liczbą +12v 1368482[/snapback] 13A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 miałem podobny przypadek na Biostar m6vbe, wina leżała po stronie karty graficznej. Musiałbyś sprawdzić na innej, chociażby jakiejś starej 1-4 megowej. Na dzień dobry przeczyść styki na karcie i przedmuchaj port agp. :) Jeśli nie grafa to kolejnym podejrzanym może być ten dumnie brzmiący Impet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 13a na +12 to troche mało na dobrych zasilaczach jest 2x więcej ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...