mikaelus Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 To mnie normalnie zabiło: http://www.projectwonderboy.com/cgi-bin/view.cgi?43 :D Szukałem coś o Medieval: Total War, a tu takie coś :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 It appears you have fucked up. What you're looking for doesn't exist. LOL !!!! A tak swoją drogą to uważam, że to chamski i bezczelny komunikat... Sieć staje się coraz bardziej chamska :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 It appears you have fucked up. What you're looking for doesn't exist. LOL !!!! A tak swoją drogą to uważam, że to chamski i bezczelny komunikat... Sieć staje się coraz bardziej chamska :( Też tak myślę :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 uprzejme to to nie bylo :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Takich powinni karac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 troche chamski ale maja racje to nie ich wina:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 a ja z tego huczalem i tyle czy to hamskie ? ja bym to traktowal jako jajo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...