Marek602 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Chcialbym sie dowiedziec czy jak mam sformatowana partycja w NTFS to jak moge ja wyswietlic pod ME? Podobno sa jakies patche ktore umozliwiaja to? Chodzi mi o to zeby byla widoczna w Eksploratorze Windows tak jak na Win XP! Jest taka mozliwosc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Tylko do odczytu. NTFS for WIn98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Sa rowniez platne sterowniki pozwalajace na zapis na partycjach NTFS, ale kiepsko dzialaly w momencie kiedy je testowalem. Jesli ci to interesuje to google prawde ci powie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...