Bartek Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Heja Nadażyła mi się okazja zamienić moją nagrywarę na TDK 48x24x28 (nówka) z nie wielką dopłatą słyszał Ktoś coś o cdrw TDK please o opinie zwłaszcza posiadaczy lukałem na www.cdrinfo.pl ale nie ma jeszcze testu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 zmieniasz lg na tdk - ja bym brał. jedna z lepszych firm produkujących lespze cdrw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 eno nie przesadzaj jest dobra ale nie najlepsza ozdrazu 8) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 TDK ma dobre plyty to nagrywara nie powina byc zla mysle ze lepsza od LG ktorej tesh niczego nie zarzucam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 He,he no to biorę 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Kilka modeli TDK to nic innego jak LiteOn'y tylko, ze w innej obudowie :) Mam TDK 32x/10x/40x i nie moge narzekac. I co najlepsze - nagrywa CD-RW takze 12x, wiec jest jeszcze lepsza niz gdy ja kupowalem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 TDK jest spoko, bierz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 qmpel ama TDk i sobie chwali, jedna z lepszych wypalarek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Nie ma sie nad czym zastanawiać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Dzięki chłopaki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 zmieniasz lg na tdk - ja bym brał. jedna z lepszych firm produkujących lespze cdrw Heh. A ja juz chyba ze 3 razy pisalem pod Twoimi postami ze TDK nie produkuje żadnych napędów... Tylko co najwyżej panele czołowe. Wszystkie modele powyżej 40 to LiteON-y. Wcześniejsze to mieszanka. I niech Boginii ma Was w opiece jak traficie na Sanyo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Dzięki chłopaki :) Mozesz od razu sprawdzić który FW ma Twoja nowa nagrywarka? Z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Jak ją tylko dorwę to się zrobi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...