he_avy Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Hi Jak w temacie czyli czy ktos ma lub widzial jak zalzyc blok na NB na plytach z tymi chipsetami? Jest umiejscowiony w takim miejscu ze ja tego poprostu niewidze a dokladniej na Abadonie Lite v2 + epox lub dfi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 założyć da radę, jeśli nie masz radiatorów na gpu, bo wtedy haczy o nie. miałem abandona full na nb i pawnee na radku 9600pro i jakoś sie mieściło. ale teraz muszę sobie zrobić nowy, 5mm top do pawnee i pójdzie na nb... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 nie moje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 gdzie i za ile kupiłeś yotomeczek ? sam bym sobie chętnie sprawił :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 gdzie i za ile kupiłeś yotomeczek ? sam bym sobie chętnie sprawił :D 1370700[/snapback] ekhy, ekhy... nie zauważyłeś podpisu pod zdjęciem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
he_avy Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 No spox z takim bloczkiem mozna kombinowac ale ja mam na grafie jednego Abadona lite i jak wladowac 2 takiego abadona na NB ? Grafa His z wielkimi radiatorami na pamiatkach Pozatym blok abadon NB ma krocce pod katami a nie na wprost :( Chiba jedynie pozostaja polaczenie miedzy GPU a NB na sztywno jakimis miedzianymi rurkam no chiba ze ktos ma jakies ine pomysly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 ekhy, ekhy... nie zauważyłeś podpisu pod zdjęciem? 1370746[/snapback] po 12h pracy widziałem to moje - teraz 2gi raz czytam - nie moje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 U mnie siedzi coś takiego: Chipset ma około 44 stopni (1,6 V) na wiatraku miał 42 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 na plytach z k8t800pro nie ma problemu :P to co pokazal yotomeczek to od biedy mozna by bylo zamowic u kolesia z allegro co malowance sprzedaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...