Kaeres Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 a to ciekawe leniuszku bo na stronie futuremark jest wszystko co potrzebne ... 1393968[/snapback] Przeczytaj jeszcze raz moja wypowiedz :) Mam wszsytkie laty tylko, ze nie da sie ich zainstalowac bo zawsze pisze, ze mam nie ta wersje co trzeba. Sciagam zatem starsze i tak w kolko, az mnie faktycznie znudzilo. Po weekendzie sie pobawie bo bede mial czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Kaeres zlodziejaszku niedziwne ze niechce opublikowac skoro masz "kupiona" wersje, wyczysc kompa z tego marka (rejestry przeczesz) potem zainstaluj od nowa i nie "kupuj" tylko zrob testy dostepne w wersji za free (to beda wszystkie) i wtedy sobie mozesz publikowac wyniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Kaeres zlodziejaszku niedziwne ze niechce opublikowac skoro masz "kupiona" wersje, wyczysc kompa z tego marka (rejestry przeczesz) potem zainstaluj od nowa i nie "kupuj" tylko zrob testy dostepne w wersji za free (to beda wszystkie) i wtedy sobie mozesz publikowac wyniki. 1394107[/snapback] Zdolnosc czytania ze zrozumieniem to chyba naprawde wyczyn w dzisiejszych czasach. Przeciez Kaeres napisal ze nie daja sie zainstalowac pache a nie ze nie moze opublikowac wynikow :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) Wiem o co chodzi keiename. Faktycznie ma racje. Po prostu nie lubie czekac na wynik ogladajac te wszystkie testy. Wiem, ze wygodniej sie porownuje w compare ale macie szczegolowe wyniki kazdego z testow na screenach moze ciezej ale rowniez da sie porownywac. Oczywiscie tak jak obiecalem zrobie testy z linkami do compare (oczywiscie je poprawie - moim celem jest ponad 5000 i 16000 co oczywiscie osiagne bez klopotu bo jeszcze proca nie puscilem na max oraz zly bios w karcie drzemie i kiepawo pamieci sie kreca przez niego). Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 16k w 2001se nie jest duzym problemem lepiej ustaw sobie poprzeczke na 17k ;) wiecej zabawy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 2001 to ja mam gdzies :) Bardziej mi zalezy na 2003. Wiec mysle, ze 5k pochlone zaniedlugo. Jeszcze sie nawet sterownikami nie bawilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) mala podpowiedz :rolleyes: 30 mhz na rdzeniu ( cpu ) daje jakies 23 ptk <- taka relacja zachodzi na bartonach :wink: czyli podnoszac zegar o 100mhz otrzymujemy plus ~75ptk B) EDIT: tak na marginesie gdzie w omegach wylacza sie temporalny AA, bo za chiny ludowe nie moge znalesc :mur: Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 mala podpowiedz :rolleyes: 30 mhz na rdzeniu ( cpu ) daje jakies 23 ptk <- taka relacja zachodzi na bartonach :wink: czyli podnoszac zegar o 100mhz otrzymujemy plus ~75ptk B) 1396170[/snapback] Nigdy tego nie sprawdzalem :) Wychodzi z tego, ze wiele do gadania maja w takim razie pamieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Ktoregos zimnego dnia robiac kolejne marki :wink: Jakos sie bawilem cpu /gpu. Ustawilem wkoncu CPU na 2450mhz i gpu na 460/380 tescik przeszedl malina, potem zwiekszylem fsb i cpu mial 2481mhz, nie zmienialem taktowania gpu i ilosc markow podskoczyla o 23 B) <- tzn. taka relacja zachodzi w 3DMarku03 PS: wie ktos gdzie ten temporal aa sie wylacza :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Acha Ty mowisz o CPU. Nie wiem czemu skojarzylem to z GPU. Przepraszam z tymi pamieciami bo pewnie wyszedl bełkot ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Nie stawiam nowego watka. Zapytam tylko jak ustawic kolor na TV ? Z Gf Ti nie bylo takich klopotow :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 na ATi tez nie ma ;) a jak laczysz karte z TV :?: Svideo czy przejsciowka na cincza:?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Z karty S-video, w TV euro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Z karty S-video, w TV euro. 1403107[/snapback] TU znajdziesz odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zanim zaczniesz dłabać w kablach spróbuj jeszcze ustawić w sterownikach TV-Out nie jako s-video ale jako composite (pomimo że fizycznie na karcie nie ma tego złącza). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 na ATi tez nie ma ;) a jak laczysz karte z TV :?: Svideo czy przejsciowka na cincza:?: 1403024[/snapback] A widzisz jednak sa problemy. Musze calkiem nowy kabelek zmontowac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (...) zwiekszylem fsb i cpu mial 2481mhz, nie zmienialem taktowania gpu i ilosc markow podskoczyla o 23 B) <- tzn. taka relacja zachodzi w 3DMarku03 1396200[/snapback] takie różnice mieszczą się w błędzie statystycznym ale może być że masz rację :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Kurcze, ja sie poce, biegam, szukam po miescie kabli, przejsciowek, koncowek. A zapomnialem o starym dobrym allegro. Skladalem sam kabel 5 metrowy i komponenty kosztowaly mnie razem z 40 pln. Wchodze na allegro a tam gotowce 15 metrowe po 37 pln. Na przyszlosc - http://www.allegro.pl/showcat.php?id=1302 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...