Kanaka Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Witam Czy mozliwe jest ze to wina ntfs pod XP sp2 ze jak robie skan fotki to mi wychodzi 130 kb w jpg. A jak robilem to samo(dokladnie-ta sama fotka dpi) na fat 32 i ten sam xp z sp2 to mialem ten sam jpg ale juz tylko 50 kb zajmowal. Blagam ratujcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 niemozliwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanaka Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 to czego to moze byc wina....strasznie mi zalezy....nie wiem co sie moglo stac..jakis pomysl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Odpowiedzią jedną z możliwych jest rózny rozmiar klastra w NTFS a FAT32, przy tym drugim wynosi on 4kB natomiast nie wiem jak jest w przypadku NTFS, wiem tylko ze np z poziomu PM można sobie regulowac rozmar klastra. Generalnie różny rozmar pliku na dyskach o różnych typach partycji moze sie różnić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanaka Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 a czy jak zmienie w winie xp sp 2 (ntfs) rozmiar klastra za pomoca PM na te 4 kb(tak jak w fat 32) to mi bedzie dzialac windows? czy wszystko mi sie posypie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Domyslny rozmiar klastra na NTFS to 4KB. Wiekszy być nie może jeżeli się samemu takiego nie wybrało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...