janasek Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Siema all a wiec chciałbym zakupić nową grafe GeForce 6600gt tylko niewiem jakiego producenta mam wybrać: Leadteka, Gigabyte czy Asusa co wy na to??? Chodzi mi o to aby karta dawała jak nawiększego czadu w gierach:)!!! Jakiego producenta polecacie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Jejku... To pytanie jest nieco bez sensu. Przeciez mozna poszukac jakichs testow, albo opinii. Ja gdybym mogl, to bym sobie kupil Leadteka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Jeśli nie kręcisz to każda(ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> najtańszą jakiegoś badziej znanego producenta)- karty poszczegolnych firm wlaściwie nie różnią się wydajnością.. Jeśli chcesz kręcić to warto zwrócić uwage na pamięci i chlodzenie.. Ja bym brał Leadteka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...