munio Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Chciałbym wam pokazać moje forum Moje forum. Na PW albo na gg piszcie co jest źle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 kolejne ... forum ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość white_nigga Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) łaał wiemy że umiesz postawić forum ! (też umiem, ha!) tylko na cholere kolejne forum o kompach(?) które za tydzień umrze śmiercią naturalną? Może postawie sobie 4fora i odrazu szpanówa w prezentacjach na tłiku :mur: :mur: :mur: :mur: Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez white_nigga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Mogljuż nic nie pisać, a nie mnie dobijać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Mogljuż nic nie pisać, a nie mnie dobijać. 1378609[/snapback] Niestety prawda jest taka jak napisal. Zrobiles kolejne, wielotematyczne forum, ktore niczym sie nie wybija i zapewne dlugo sie nie utrzyma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość white_nigga Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) Mogljuż nic nie pisać, a nie mnie dobijać. 1378609[/snapback] Myślałeś że cię pogłaszczemy po głowie i pochwalimy ? :| takie fora jak to powstają 3-5szt na tydzień :P Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez white_nigga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Fajne forum tylko szkoda ze o kompach :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 zajebiaszcze forum !! moge dostać moda ? prosze prosze prosze ! :D:D wlazłem w pierwszy lepszy temat i już zobaczyłem że nie potrafisz nawet cholerstwa do końca skonfigurować... żeby nie wiedzieć jak głupich avatarów ustawić to jest szczyt... no tak ale tego w poradniku "instalacji krok po kroku" nie było :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 zajebiaszcze forum !! moge dostać moda ? prosze prosze prosze ! :D:D wlazłem w pierwszy lepszy temat i już zobaczyłem że nie potrafisz nawet cholerstwa do końca skonfigurować... żeby nie wiedzieć jak głupich avatarów ustawić to jest szczyt... no tak ale tego w poradniku "instalacji krok po kroku" nie było :/ 1379498[/snapback] I za to chcesz moda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Popieram cie Munio. :lol: Najpierw prosi o moda a potem gada jakies glupie rzeczy o twoim forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 szkoda że nie wyczuliście podtekstu.... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Myślałeś że cię pogłaszczemy po głowie i pochwalimy ?Jak mnie chcesz pogłaskać? Ale wy macie tutaj pisać co sądzicie. takie fora jak to powstają 3-5szt na tydzieńNo niestety, to prawda. Fajne forum tylko szkoda ze o kompachNie jest tylko o kompach, ale postaram się rozwinąć inne tematy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość white_nigga Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 No niestety, to prawda.dlatego moje jest o słodyczach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) dlatego moje jest o słodyczach :P 1387700[/snapback] Odmienność się ceni... choć niezawsze... P.S. Forum padło... ostało się tylko... We apologise for any inconvenience Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez Prog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Odmienność się ceni... choć niezawsze... P.S. Forum padło... ostało się tylko... 1399091[/snapback] niee po prostu wszyscy tweakerzy dostali przez Gucia bana ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 niee po prostu wszyscy tweakerzy dostali przez Gucia bana ;-) 1399106[/snapback] Cóż trudno się mówi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 haha ! wszystkich posłałem w piździet !! ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Czyżby tylko 3 KATEGORIE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 to są standardowe trzy kategorie testowe które są po zainstalowaniu phpbb by przemo... wgrał tylko ale nic jeszcze nie zmajstrował... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 to są standardowe trzy kategorie testowe które są po zainstalowaniu phpbb by przemo... wgrał tylko ale nic jeszcze nie zmajstrował... 1405777[/snapback] ... do czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Forum przeniesione na: http://members.lycos.co.uk/munio93/forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 hmm czyżby munio wziął se do serca nasze uwagi i zmienił forum na miłe dla oka i przeniósł na fajny serwerek ? ależ skąd !!!! ponownie serwerek stoji na lycosie, ponownie standardowy styl, ponownie nie zaplanowane działy ( uwaga, są aż 3 ), znowu nikomu sie tam niechce zaglądać, i znowu logo phpbb w nagłówku.. poprostu poezja ! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Zgadzam się. Nie rozumiem po co ktoś daje stronę, a na dodatek forum do oceny jeżeli nie jest skończone. Zaraz, zaraz, a może jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 (edytowane) Sorki za problem, forum nadal jest na: www.munio.boo.pl . Po prostu jak je usunąłem to tabel nie usunąłem z MySQL. Piszcie jaie kategorie by się przydały. I jakie style są niepotrzebne. Mam też trochę aliasów: http://forummunio.glt.pl http://munio.go.pl http://munio.dog.pl http://munio.wot.pl http://munio.ir.pl http://munio.fuks.info http://mastercomputer.prv.pl http://munio.ziomek.biz Edytowane 10 Maja 2005 przez munio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 munio czy ty sie kiedyś nauczysz ? dokończ najpierw to forum a dopiero później dawaj do oceny. poraz kolejny nie przemyślane działy.... haha jest nawet dział "Craki" to widze forum długo pociągnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Malo tego. Munio jeszcze komus av z forum podpier*** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 On chyba nie zrozumiał o co chodzi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 To ja mam taki avatar u siebie jak tu. I piszcie co dodać. Bo ma być wielotematyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...