Gość Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 no to mam w tym miesiacu na koncie spalonego drugiego durona!!!. Ten mi sie zepsul po prostu gdy zamalowalem L1 zwarlem je niechacy kamp wstawal ale sie po 2s zawieszal i grzal jak cholera sie procek puszczony standartowo. Mam nadzieje ze to ostatni procek ktory mi sie zjaral (OBY) to byla druga wojna swiatowa bo pierwsza to D700 teraz jestem weteranem :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Kurcze ja tak często nie zużywam pasty do zębów co ty procki :lol: . Jeden na miesiąc ,tym się chyba nikt inny nie moze pochwalić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 no to mam w tym miesiacu na koncie spalonego drugiego durona!!!. Ten mi sie zepsul po prostu gdy zamalowalem L1 zwarlem je niechacy kamp wstawal ale sie po 2s zawieszal i grzal jak cholera sie procek puszczony standartowo. Mam nadzieje ze to ostatni procek ktory mi sie zjaral (OBY) to byla druga wojna swiatowa bo pierwsza to D700 teraz jestem weteranem :).Małe pytanko: Skąd qrde bierzesz tyle kasy na te procki??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Kurcze ja tak często nie zużywam pasty do zębów co ty procki :lol: . Jeden na miesiąc ,tym się chyba nikt inny nie moze pochwalić.... może ... Lisek ;) /przy okazji jak zmagania z MOBO ?/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 no to mam w tym miesiacu na koncie spalonego drugiego durona!!!. Ten mi sie zepsul po prostu gdy zamalowalem L1 zwarlem je niechacy kamp wstawal ale sie po 2s zawieszal i grzal jak cholera sie procek puszczony standartowo. Mam nadzieje ze to ostatni procek ktory mi sie zjaral (OBY) to byla druga wojna swiatowa bo pierwsza to D700 teraz jestem weteranem :).No stary wiesz co Ci moge powiedziec :):):) Albo juz nic nie bede mowil. Heh, ladnie byl podkrecony ale nie dal rady :P Nawet WC tu nie pomaga. Kup se nowego (to juz 3 bedzie w ciagu miesiaca, trzabylo P41,6A i mialbys spox) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 no to mam w tym miesiacu na koncie spalonego drugiego durona!!!. Ten mi sie zepsul po prostu gdy zamalowalem L1 zwarlem je niechacy kamp wstawal ale sie po 2s zawieszal i grzal jak cholera sie procek puszczony standartowo. Mam nadzieje ze to ostatni procek ktory mi sie zjaral (OBY) to byla druga wojna swiatowa bo pierwsza to D700 teraz jestem weteranem :). Znowu 8O zaskakujesz mnie :P Badz twardy AMD rulez :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 hmmm...Szkoda,ale naprawde ci pieknie smigal(jesli to tego d650 zjarales).Nie dziwie sie teraz ze wczoraj malujac mostki L1 cale lapy mi lataly.Kilka razy sprawdzilem czy dobrze zamalowane i wlaczylem.Ufff na szczescie poszlo jak trzeba! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Trzeba byc twardym, a nie miekkim :))))). A ty Kaeres go nie podpuszczaj!!!! Oba proce byly spalone z jego winy, wiec glupot nie gadajcie, ze wina Amd! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Trzeba byc twardym, a nie miekkim :))))). A ty Kaeres go nie podpuszczaj!!!! Oba proce byly spalone z jego winy, wiec glupot nie gadajcie, ze wina Amd!Heh, tym bardziej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Teraz bedzie D1000 ciekawe na ile pojdzie :). A wcale mnie to nie kosztowalo duzo bo spalony D700 poszedl za 30zl czyli spalenie mnie wyszlo 70zl a tego kupilem za 100zl i tez pewnie spyle za 30zl. Jakby nie liczyc to koszty nie przekrocza 200zl!. Juz w tym D1000 nie bede malowal mostkuf . PS. kaeres on poszedl bo mu matryca siadala a nie przez extremalne kreconko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Kurcze ja tak często nie zużywam pasty do zębów co ty procki :lol: . Jeden na miesiąc ,tym się chyba nikt inny nie moze pochwalić. celek którego testuje to trzeci w tym miesiącu, oprócz tego raz nie wiem czemu poszły pamięci, coś nie tak się stało z grafiką no i płyta do wymiany(z mojej winy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 no i widzicie celki tez sie jebia!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 tak, jebią się jak im ustawisz tak jak na moich 1000A@1800 :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 je*** sie je*** !! ciekawe gdzie!! ale 500 mhz sie kreca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 tak, jebią się jak im ustawisz tak jak na moich 1000A@1800 :D :D :D Ciekawe jaki musiałby to być Celek, żeby poszedł na 1800, tym bardziej 1,0 GHz... nie mówiąc już nic o Vcore... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 no właśnie, 53 % w góre przy obecnych ustawieniach to chyba dobry wynik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 no i płyta do wymiany(z mojej winy) jaka masz ta zwalona plyta ? nie chcesz ja sprzedac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 jest to Abit ST6, ale nic z tego już nie będzie , chipset zwalony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Mi najwięcej celka udało się podkręcić o 433 MHz ,co dało 65% :D , cel 667@1100 ,stabilnie @1080. Jak dla mnie celeron jest zaraz za P4A najlepiej podkręcającym się prockiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 pozostaje tylko pogratulować wyniku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 czym wy malujecie mostki ? ja potrzebuje czegos do zwierania pinow w mojim p2 olowke pada po jakims pol godziny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 nie musisz malować spox pójdzie 10x133 na wodzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Miękki ołówek najlepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 czym wy malujecie mostki ? ja potrzebuje czegos do zwierania pinow w mojim p2 olowke pada po jakims pol godziny dobry jest klej elektroprzewodzacy SilverGlue Electronic 082 od Technicolla mam jeszcze jedna zbedna fiolka, moge odsprzedac tanio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 co do celka 1000a który miał pójść na 1800, informuje wszystkich że nie poszedł bo się od razu zjarał, Vcore 1,825 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 co do celka 1000a który miał pójść na 1800, informuje wszystkich że nie poszedł bo się od razu zjarał, Vcore 1,825 Hamlecie[/i]"]Są dziwy w niebie i na ziemi, o których ani śniło się waszym filozofom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 co do celka 1000a który miał pójść na 1800, informuje wszystkich że nie poszedł bo się od razu zjarał, Vcore 1,825ZJARALES tego celka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...