deek Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Mam pytanie czy do mojego kompa będzie sie nadawała karta graficzna Gigabyte GeForce 6600GT 128/128bit.To są parametry mojego komputera: AMD ATHLON XP+ 3200/FSB400 ABIT NF7 NFORCE 2 ULTRA 400 1GB DDR RAM ELIXIR FSB/400 I nie chodzi mi o to czy karta mi wejdzie pod płyte bo wiem że wejdzie tylko o to czy mój komputer będzie za nią nadążał,czy karta pokaże swoje wszystkie możliwości i moc na tym zestawie,czy nie wyrzuce pieniędzy w błoto.Prosze o odpowiedz,z góry dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Chyba nie wyciągniesz całych zasobów z tej karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezker Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Mam pytanie czy do mojego kompa będzie sie nadawała karta graficzna Gigabyte GeForce 6600GT 128/128bit.To są parametry mojego komputera: AMD ATHLON XP+ 3200/FSB400 ABIT NF7 NFORCE 2 ULTRA 400 1GB DDR RAM ELIXIR FSB/400 I nie chodzi mi o to czy karta mi wejdzie pod płyte bo wiem że wejdzie tylko o to czy mój komputer będzie za nią nadążał,czy karta pokaże swoje wszystkie możliwości i moc na tym zestawie,czy nie wyrzuce pieniędzy w błoto.Prosze o odpowiedz,z góry dzięki :) 1376200[/snapback] dołóź i kup 6800 gt :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 dołóź i kup 6800 gt :lol: 1376365[/snapback] Nie rób sobie jaj z chłopaka, patrz na mój post powyżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezker Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Nie rób sobie jaj z chłopaka, patrz na mój post powyżej 1376375[/snapback] a co uwazasz ze ma za slabego kompa do tej karty? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Chyba nie wyciągniesz całych zasobów z tej karty 1376208[/snapback] Czy mi się wydaje, czy gadasz od rzeczy? Spokojnie, bierz tą kartę. Podkręcisz procka odrobinę i będzie dość wydajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 czepie sie. :wink: tez chcialbym miec fsb400. :lol: a co do zestawu to jeszcze niech to jedzie na pozadnym psu i chlodzeniu :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Tam było napisane: "Chyba" więc nie miałem pewności, jeżeli się myliłem/myle to wybaczcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 ta karta to bedzie bardzo dobry wybor .... jezeli masz dobry zaislacz jeszcze ja podkrecisz i bedzie cacy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 ok dzięki chłopaki za odpowiedz,hmm no to jednak wezme sobie tą karte do tego zestawiku(gf6600gt) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...