t0mster Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Witam, jakiego download managera uzywacie i co mozecie o nim powiedziec? poniewaz poszukuje jakiegos dobrego :] bo np. w Flashgecie denerwują mnie te reklamy, dap - szkoda słów ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 http://www.stefe.webpark.pl/free-soft-link...downloader.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0mster Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 dziękówka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) Ja polecam Wellget jest po polsku i dzieli plik na 128 czesci Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0mster Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 czy Free Download Manager wspoladziala z Operą alboo Firefoxem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Ja jako używkę stosuję get righta nie jest taki zły i można namieszać he he :ph34r: :legal: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) czy Free Download Manager wspoladziala z Operą alboo Firefoxem ? 1377626[/snapback] Tak. Do FF wystarczy rozszerzenie DownloadWith i prawie każdy download manager będzie z nim współpracował. FDM ma chyba w opcjach przechwytywanie linków z FF i Opery, ale nie używam go od paru miesięcy i nie pamiętam dokładnie. Tak jak t0mster polecam WellGet. Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Tak. Do FF wystarczy rozszerzenie DownloadWithale moim zdaniem lepsze jest FlashGot... wspolpracuje juz z WellGet. Tak jak t0mster polecam WellGet. 1377923[/snapback] tez polecam tego downloadera (wellGet)... i pare dnie temu do podanego linka dodalem ciekawy program TrueDownloader... ma wlasne rozszrzenie do Firefoxa i bardzo ladnie to dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnablondi Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 ja polecam regeta jestem z niego bardzo zadowolona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 IDM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...