KWS89 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) Siema, kiedyś na forum ukazywały sie głupie filmiki których twórców mieszano z błotem, chcę kontynuować te tradycję tystawiając moje beznadziejne dzieło :wink: które znajduje się tutaj. Wiem że to beznadzieja :lol: I jeszcze mam pytanie, zna ktoś serwer który moze obsłuzyć za darmo 180mb(góra 2miesiące, moze mniej), ale musi być FREE!!! Jeżeli znajde takowego to zaprezętuję filmik z jesieni2004. Pozdrawiam Artur EDIT: Film został usunięty z powodu ogólnego oburzenia i dezaprobaty, link do innego znajduje się kilka postów poniżej. Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez AKa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Sam sie prosiles o zmieszanie z blotem. Trzeba bys skonczonym debilem lub dzieciuchem zeby cos tkaeigo nagrac. Nieraz tworcy tych filimikow maja zabawe to nagrwajac, ale nie sadze abyscie Wy wielcy aktorzy tak owa mieli podczas nagrywania tego pseudo smiesznego filmu. Kretynstwo tylko to mi przychodzi na mysl. Lubisz jak sie inni z Ciebie smieja? Bo tu sie nie ma co smiac z Twoich zartow, a z Ciebie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 ludzie sa żalosni, nie umiecie nic ciekawego pokazac, szkoda ze nie mam kamery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 hehe NC :P ale no offence :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 wiekszego debilizmu w zyciu nie widzialem, szkoda, ze to nawet smieszne nie jest ... banda debili i cwierc mozgow ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Narcyz: Jestem tym pierwszym :razz: Wortigen:Wiem ze jestem żałosny A jak myślicie po co jak to zamieściłem? Po to żeby miec troche luzu, dowiedziec się że jestem skończonym idiotą, ii to chyba wszystko :lol: Wiesz co Narcyzie, wasze zdanie się dla mnie liczy, nazywacie mnie [gluteus maximus] to ja nim jestem i koniec. Filmików mam jeszcze troche, włacznie z tym jak kupowaliśmy robaki w sklepie z maskami gazowymi na głowach. Tu znie ma co się ze mnie śmiać, sami widzicie że mam fiziu-miziu w głowie :lol: . Żartów tu nie było wcale, sam to widziałem, a ten filmik pokazałem specjalnie. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 O_o halo, pogotowie? :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) 112 nie działa, ale gdzie tam po pogotowie, tu po psychiatre trzeba :lol: Powaga. Wiem że ten filmik to niewypał, totalne dno i nic dobrego, tak więc proponuje coś mniej idiotycznego(może nawet poważnejszego) filmik zrobiłem z powodu nadmiernej ilości czasu. Za tamten pierwszy filmik przepraszam najmocniej i za zaśmicanie forum też i coś myślę ze poniosę odpowiedzialność za to... IMO. Złamałem 2-gi punkt regulaminu(a i c). Przepraszam Filmik/wiadomości Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez AKa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) Matka z toba po lekarzach chodzila, pieniadze na leki wydawala, do specjalistow jedzila... ... a ty po prostu głupi jestes. :D filmiki zajebiaszcze* ;] *poza tym ze cos nie dzialaja Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez cvir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) Btw. jest już tylko jeden, ten pierwszy został usunięty ze względu na powszechną dezaprobate... A ten drugi chyba aż taki nędzny nie jest... Dziękuję za dobre słowo, Cvir Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez AKa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 jeżeli naprawde chciecie zobaczyć autentycze śmieszne filmy zapraszam na k2.prv.pl dużo ich tam znajdzecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Gościu, rządzisz!!! Biała flaga na moim maszcie. Respect!!! Ja przy tym co tam jest jestem pyłkiem, no dobra- atomem wodoru. Szacunek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 AKa -> jeszcze ja po Tobie nie pojechałem.. ;] Zapodaj pierwszy filmik... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 żul ma gadane nie powiem, istny profesor Pająk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Mechl!k za późno, niedam;) Mam swoją godność i troszke szacunku do innych ludzi i odradzam oglądanie jegoż;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) Mechl!k za późno, niedam;) Mam swoją godność i troszke szacunku do innych ludzi... 1378572[/snapback] Przeciez chciales zeby po Tobie pojezdzic - co wymiekasz? :> nie masz wyjscia musisz go zapodac... ja go nadal mam na twardym :blurp: Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez cvir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Filmik Sami mnie do tego zmusiliście :lol: Prawda ze mam zdolną minke :plum: :plum: Trzeba być twardym a nie mientkim, wytrzymam waszą ktytykę B) BTW. Ostrzegałem ze filmik jest głupi, idiotyczny i bez "tołku" :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 powiedz o czym to je bo nie chce mi sie marnowac czasu na sciaganie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) O niczym ciekawym, spójrz na komentarze. Nic dobrego... W pierwotnym zamyśle to miało inaczej wyglądać, ale wyszło tak że rozbijaliśmy lodowe rączki wrzeszczac jakby nas obdzierano ze skóry, i ja robiłem mine skrzywdzonego dziecka i wydawałem piskliwe odgłosy. ogółem, nic cie ka wego :wink: Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez AKa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 sóper ! fantastisch ! magnifico ! nie znacie sie chamy ! jak mozna deptac po takich arcydzielach ?! wstyćcie siem ! a fe ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 ale teraz na serio, po co marnowac czas na krecenie takich glupot jak to ani smieszne ani ciekawe ani pozyteczne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość white_nigga Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 beton :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 film glupi jak 150 :D Pozdrawiam PS. masz w domu klamki i okna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Starryyy widziałem tamten filmik i ten też i ci powiem ,że normalnie są szczyty beznadziei i ty na tym filmie je przedstawiłeś . Jako ,że cenię sobie dobry humor (często bardzo wulgarny i lekceważący) ale to co pokazałeś to jest szczyt totalnego bezguścia satyrycznego . Nie wiesz nawet co oznacza słowo bezsens ... on też musi mieć sens . Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Aka -> fajni ze sie dobrze bawicie, ale nie publikuj juz wiecej takich filmików.. :> Aha.. i mozesz spokojnie napisac do mnie PW o zamkniecie tematu.. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Faktycznie beznadzieja ale gratuluje pomysłu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 heh a juz myslałem ze ktos jest głupszy odemnie :lol: jednak nie tym razem dzisiaj nie udało mi sie dowartościować moje (i moich qmpli) zabawy są na jeszcze niższym poziomie (nie rejestrujemy bo naprawde przyjechali by po nas ludzie z pogotowia psychiatrycznego jesli takie cos istnieje :D ) poza tym to ciezko uchwycic kamerką to sie dzieje spontanicznie ;) ze wszystkiego najbardziej podobał mi sie wstep :D >>mechl!k - a co to jakis konkurs wsród moderów kto wiecej tematów zamknie ? wrzuccie na luz to ośla łączka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Filmik dla ludzi o specyficznym poczuciu humoru. Nie bede tego negowac ale tez nie bede chwalic :D napewno jest to lepsze niz zebyscie mieli siedziec po bramach i jabole ciagnąc :D Moze byc. Jestem na Tak :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 >>mechl!k - a co to jakis konkurs wsród moderów kto wiecej tematów zamknie ? wrzuccie na luz to ośla łączka :) 1379090[/snapback] Nop.. a drugi to ilosc banów.. Chcesz mi pomóc wygrac? ;] Czy po prostu masz problem z widzeniem emotów i odczytywaniem podtekstu? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Aha.. i mozesz spokojnie napisac do mnie PW o zamkniecie tematu.. ;] 1379045[/snapback] ... i o bana ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...