Skocz do zawartości
KWS89

Filmik...

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, kiedyś na forum ukazywały sie głupie filmiki których twórców mieszano z błotem, chcę kontynuować te tradycję tystawiając moje beznadziejne dzieło :wink:

które znajduje się tutaj.

Wiem że to beznadzieja :lol: I jeszcze mam pytanie, zna ktoś serwer który moze obsłuzyć za darmo 180mb(góra 2miesiące, moze mniej), ale musi być FREE!!! Jeżeli znajde takowego to zaprezętuję filmik z jesieni2004.

Pozdrawiam

Artur

EDIT: Film został usunięty z powodu ogólnego oburzenia i dezaprobaty, link do innego znajduje się kilka postów poniżej.

Edytowane przez AKa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam sie prosiles o zmieszanie z blotem. Trzeba bys skonczonym debilem lub dzieciuchem zeby cos tkaeigo nagrac. Nieraz tworcy tych filimikow maja zabawe to nagrwajac, ale nie sadze abyscie Wy wielcy aktorzy tak owa mieli podczas nagrywania tego pseudo smiesznego filmu. Kretynstwo tylko to mi przychodzi na mysl.

Lubisz jak sie inni z Ciebie smieja? Bo tu sie nie ma co smiac z Twoich zartow, a z Ciebie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Narcyz: Jestem tym pierwszym :razz:

Wortigen:Wiem ze jestem żałosny

A jak myślicie po co jak to zamieściłem? Po to żeby miec troche luzu, dowiedziec się że jestem skończonym idiotą, ii to chyba wszystko :lol: Wiesz co Narcyzie, wasze zdanie się dla mnie liczy, nazywacie mnie [gluteus maximus] to ja nim jestem i koniec. Filmików mam jeszcze troche, włacznie z tym jak kupowaliśmy robaki w sklepie z maskami gazowymi na głowach. Tu znie ma co się ze mnie śmiać, sami widzicie że mam fiziu-miziu w głowie :lol: . Żartów tu nie było wcale, sam to widziałem, a ten filmik pokazałem specjalnie.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

112 nie działa, ale gdzie tam po pogotowie, tu po psychiatre trzeba :lol:

Powaga. Wiem że ten filmik to niewypał, totalne dno i nic dobrego, tak więc proponuje coś mniej idiotycznego(może nawet poważnejszego) filmik zrobiłem z powodu nadmiernej ilości czasu. Za tamten pierwszy filmik przepraszam najmocniej i za zaśmicanie forum też i coś myślę ze poniosę odpowiedzialność za to... IMO. Złamałem 2-gi punkt regulaminu(a i c).

Przepraszam

Filmik/wiadomości

Edytowane przez AKa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matka z toba po lekarzach chodzila, pieniadze na leki wydawala, do specjalistow jedzila...

... a ty po prostu głupi jestes. :D

filmiki zajebiaszcze* ;]

*poza tym ze cos nie dzialaja

Edytowane przez cvir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Btw. jest już tylko jeden, ten pierwszy został usunięty ze względu na powszechną dezaprobate... A ten drugi chyba aż taki nędzny nie jest...

Dziękuję za dobre słowo, Cvir

Edytowane przez AKa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mechl!k za późno, niedam;) Mam swoją godność i troszke szacunku do innych ludzi...

1378572[/snapback]

Przeciez chciales zeby po Tobie pojezdzic - co wymiekasz? :>

nie masz wyjscia musisz go zapodac... ja go nadal mam na twardym :blurp:

Edytowane przez cvir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O niczym ciekawym, spójrz na komentarze. Nic dobrego... W pierwotnym zamyśle to miało inaczej wyglądać, ale wyszło tak że rozbijaliśmy lodowe rączki wrzeszczac jakby nas obdzierano ze skóry, i ja robiłem mine skrzywdzonego dziecka i wydawałem piskliwe odgłosy. ogółem, nic cie ka wego :wink:

Edytowane przez AKa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Starryyy widziałem tamten filmik i ten też i ci powiem ,że normalnie są szczyty beznadziei i ty na tym filmie je przedstawiłeś . Jako ,że cenię sobie dobry humor (często bardzo wulgarny i lekceważący) ale to co pokazałeś to jest szczyt totalnego bezguścia satyrycznego . Nie wiesz nawet co oznacza słowo bezsens ... on też musi mieć sens .

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh a juz myslałem ze ktos jest głupszy odemnie :lol:

jednak nie tym razem

dzisiaj nie udało mi sie dowartościować

moje (i moich qmpli) zabawy są na jeszcze niższym poziomie (nie rejestrujemy bo naprawde przyjechali by po nas ludzie z pogotowia psychiatrycznego jesli takie cos istnieje :D ) poza tym to ciezko uchwycic kamerką to sie dzieje spontanicznie ;)

ze wszystkiego najbardziej podobał mi sie wstep :D

>>mechl!k - a co to jakis konkurs wsród moderów kto wiecej tematów zamknie ?

wrzuccie na luz to ośla łączka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

>>mechl!k  - a co to jakis konkurs wsród moderów kto wiecej tematów zamknie ?

wrzuccie na luz to ośla łączka :)

1379090[/snapback]

Nop.. a drugi to ilosc banów.. Chcesz mi pomóc wygrac? ;]

Czy po prostu masz problem z widzeniem emotów i odczytywaniem podtekstu? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...